<>

 
 
 
Nincs könnyű helyzetben a Halmstad: a listavezetőt kellene feltartóztatnia - ez alig ha sikerül a házigazdának...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Nyeretjük a szárnyaló éllovast

Nincs könnyű helyzetben a Halmstad: a listavezetőt kellene feltartóztatnia - ez alig ha sikerül a házigazdának...
Svéd bajnokság
Halmstad - Göteborg
Vasárnap, 15:00

A hazaiak az utolsó helyről várják a folytatást, kilenc meccsen mindössze négy pontot szereztek. Egyetlen sikerüket az Elfsborg ellen aratták otthon, de annak már jó ideje. Rossz formában van a gárda, négy bajnokit bukott el zsinórban. Legutóbb a hét elején a Djurgardent fogadta, és hiába egyenlítettek a hazaiak a hajrában, a ráadásban kikaptak. A keretben egy meghatározó bekk sérült.

Tipp: Halmstad - Göteborg, 2 (1.60) - Tippmixpro

A Göteborg szárnyal, vezeti a bajnokságot, a kék-fehérek már 22 egységnél járnak (7-1-1), idegenben pedig veretlenek (3-1-0). Nagyszerű passzban érkeznek Vibe-ék a sereghajtóhoz, a héten rangadón verték az AIK-ot, felettébb simán (3-0). Nem mellékesen megnyerték a múlt hétvégén a kupát is. Az alapcsapat Jörgen Lennartsson vezetőedző rendelkezésére áll.

A Halmstad bajban van, a Göteborg lendületben. Öt éve nem nyertek a hazaiak a csíkosak ellen. Ma sem teszik, sőt, pont nélkül maradnak. Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!