<>

 
 
 
Az olasz bajnokság 37. fordulójának vasárnapi zárómeccsén a botladozó Milan a Torinót fogadja.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Nem lesz unalmas a Milan-Torino derbi

Az olasz bajnokság 37. fordulójának vasárnapi zárómeccsén a botladozó Milan a Torinót fogadja.
Olasz bajnokság
Milan - Torino
Vasárnap, 20:45

Az idei szezon aligha kerül majd be a piros-feketék történelemkönyvének arany oldalaira, hiszen egész szezonban várakozáson alul teljesítettek a milánóiak, jelenleg is csak a 11. helyet foglalják el a tabellán. A San Sirót is mindennek lehetett nevezni ebben az évben, csak oroszlánbarlangnak nem, hiszen 18 meccsen 8 győzelem mellett ötször döntetlent játszott, ötször pedig kapitulált Inzaghi legénysége. A pillanatnyi forma is hagy némi kívánnivalót maga után, hiszen legutóbbi 5 bajnokijából négyet elveszített, s csupán egyet tudott megnyerni a gárda. Ami a hiányzókat illeti, Montolivo, Antonelli és De Sciglio továbbra is sérült, Menez és Bonaventura pedig eltiltott.

Tipp: Milan - Torino, 2.5 gól felett (1.70) - Tippmixpro

A vendégek is a középmezőnyben tanyáznak, méghozzá a 9. pozícióban, ám Giampiero Ventura együttesének még van némi halovány esélye, hogy odaérjen az Európa-liga indulást érő 6. helyre. Idegenben felemás produkciót nyújtott a társaság, 18 mérkőzésen 6-5-7 a mutató. A közelmúlt mérkőzései a bordó mezeseknek sem sikerültek igazán, 3 forduló óta nyeretlen a gárda. A torinóiak Bovo, Quagliarella, Farnerud és Maksimovic játékára nem számíthatnak.

A szezon során mindkét együttesről bebizonyosodott, hogy a védelme finoman szólva sebezhető, szerintünk egymás ellen is inkább a támadószekciók fognak brillírozni, ebből pedig egy izgalmas, sok gólos csata kerekedhet ki!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!