<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hétfői jóslat: római házi derbi és angol döntő

Rómában kőkemény városi rangadó várható hétfő este, de előtte még a Middlesbrough és a Norwich lerendezi a feljutás kérdését. És a Djurgarden is nyerhet.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

Lazio – Roma, 2,5 gól felett (1.90) – olasz bajnokság, 18:00

Most eldőlhet az ezüstérem sorsa Olaszországban. Már amennyiben a Roma nyerni tud idegenben a Lazio ellen. Ha a hazai csapat nyer, akkor még egy kört várni kell a döntésig. Mindenesetre a két városi rivális biztosan nem fog unalmas meccset játszani.

Djurgarden – AIK Stockholm, 1 (2.30) – svéd bajnokság, 19:05

Zsinórban hat meccset nyert a Djurgarden és a kisebb gödörbe kerülő AIK ellen is jó esélyekkel lép pályára. A Stockholm a szezonban még nem nyert idegenben, a Djurgarden pedig csak az első meccsét bukta, azóta hármat nyert. Hazait várunk.

Middlesbrough – Norwich, Middlesbrough jut fel (1.95) – angol másodosztály, 16:00

Az angol másodosztály rájátszásának döntője mindig óriási izgalmakat hordoz magában. Ezúttal a Middlesbrough és a Norwich játszhatja a finálét a Wembley-ben. A 'Borót mi jobb csapatnak tartjuk, a szezonban oda-vissza verte mostani ellenfelét. Készen áll a gárda az első osztályra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!