<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Egy hazai, egy vendég, 5-szörös odds

Skandináviában kalandozunk pünkösd hétfőn, ugyanis Svédországból és Norvégiából néztünk tippeket. Előbbiben a Djurgarden tűnik jó választásnak, utóbbiban pedig a Valerenga húzhat be fontos három pontot.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

238. Sandefjord - Valerenga, 2 (2.15) - norvég bajnokság, 20:00

Elképesztően gyatrán teljesít eddig a szezonban a Sandefjord. 9 forduló alatt hat pontot szerzett a csapat, zsinórban hat vereségen van túl és csak a kupában tudott nyerni legutóbb. Újoncként eleve sejthető volt, hogy nem fog az élmezőnyhöz tartozni, de ilyen gyenge teljesítményre nem sokan számítottak. Ráadásul a kilenc forduló alatt bekapott 22 gól is inkább arról tanúskodik, hogy a Sandefjord idén a pofozógép szerepét fogja betölteni. Nem úgy a Valerenga, amely komoly terveket szövöget, még ha nemrég be is csúszott egy nagyobb hullámvölgy. Négy meccsen nem tudott nyerni és még a kupából is kiesett egy alacsonyabb osztályú ellenféllel szemben. Azóta viszont magára talált a csapat. Előbb őrült meccsen 5-4-re verte idegenben a Tromsöt, majd otthon a Mjondalent. Most a Sandefjord ellen megint idegenben didalmaskodhat és szerintünk meg is van erre minden esélye a gárdának.

255. Djurgarden - AIK Stockholm, 1 (2.30) - svéd bajnokság, 19:05

Bombaformában van a Djurgarden együttese, amely legutóbbi hat bajnokiját megnyerte zsinórban. Ezzel a gárda felugrott a harmadik helyre. Előtte csak két vereséget és egy döntetlent tudott felmutatni, így valóban óriási formajavulást lehet látni a csapatnál. Nagyon összeért a csapatjáték, legutóbb két nagyon kemény idegenbeli mérkőzésen is 3-2-re tudott nyerni a csapat, tehát nem esik össze egy bekapott góltól.

Otthon pedig kifejezetten erős. Nem úgy a Stockholm idegenben, amely eddigi négy mérkőzésén csak két pontot szerzett vendégként. Ráadásul most kisebb gödörben is van. A Djurgarden utoljára 2010-ben tudta megverni otthon a Stockholm együttesét, azóta két döntetlen és két vendégsiker született. Most ideje kozmetikázni a mérleget és szerintünk a formák alapján sikerülhet is. Hazait várunk erre a mérkőzésre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!