<>

 
 
 
A hétfői kínálat meglehetősen szerény: a papíron is fogadható CSZKA-győzelem mellé ezúttal (kivételesen) két online (Tippmixpro) fogadható mérkőzést választottunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: CSZKA, NAC és az AEK

A hétfői kínálat meglehetősen szerény: a papíron is fogadható CSZKA-győzelem mellé ezúttal (kivételesen) két online (Tippmixpro) fogadható mérkőzést választottunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket szinte kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

249. CSZKA Moszkva - Rubin Kazany, 1 (1.64) - orosz bajnokság, 19:45

A 29. fordulóban a 3. fogadja az 5. helyen állót. Mindkét csapat számára komoly tétje van még ennek a meccsnek: a CSZKA a BL-selejtezőt érő 2. helyre hajt, ettől jelenleg 3 pont választja el úgy, hogy a Krasznodar már lejátszotta 29. meccsét, míg a Rubin mindössze 2 pontra van lemaradva az El-t érő 4. helytől.

A Kazany rövid időn belül negyedszer látogat egyébként Moszkvába és nem sok sikerélménye volt: 1-0-s és 3-0-s vereség a Szpartak és a Lokomotív vendégeként, ráadásul a Torpedo otthonából is csak egy 2-2-s döntetlennel tudott távozni. Kétségtelen, hogy a CSZKA csapatáé a legjobb támadójáték a mezőnyben a maguk 63 lőtt góljával, ráadásul mellé csupán 26 kapott társul. Mindkét csapatnak kellenek a pontok, ám a CSZKA mellett szól a hazai pálya, az erősebb keret és a jobb támadójáték, ami hétfő este 3 pontot eredményezhet egy szorosnak ígérkező derbin.

AEK Athén - Iraklisz, 1 (1.40) - görög másodosztály rájátszás, 17:00

Az AEK a klubot érintő anyagi válságnak köszönhetően távozott anno a görög élvonalból, most pedig végre ismét feljutna, melyre minden esélye meg is van, hiszen 22 pontjával vezeti a rájátszás mezőnyét. Az alapszakasz során egyetlen vereséget sem szenvedett el csoportjában, tehát kiemelkedett a mezőnyből, ráadásul 24 meccsen mindössze 10 gólt kapott. A rájátszást ugyan épp az Iraklisz otthonában 2-1-es vereséggel kezdte, azonban ezt 4 győzelem követte. Az Iraklisz szintén megnyerte saját alapszakasz csoportját 17-6-1 mérleggel, vendégként nem szenvedett vereséget. A rájátszásban ugyan kikapott a Smyrnisz vendégeként, ám ez aligha fogja megakadályozni feljutását. A két együttes stabilan vezeti az osztályozó mezőnyét és nem férhet kétség ahhoz, hogy megérdemelten lesznek jövőre tagjai az élvonalnak. Az AEK kerete azonban erősebb és motiválja a 2-1-es vereségért való visszavágás, így hazai sikert várunk.

NAC Breda - Venlo, 1 (1.60) - holland bajnokság osztályozó, 16:45

Az élvonal 16. és a másodosztály 7. helyezettje harcol az élvonalért, az első mérkőzésen idegenben tudott nyerni a NAC 1-0-ra, így komoly lépéselőnyben van. A Breda szezonja csalódás volt: tavaly a 35 pont elég volt, hogy ne kelljen osztályozót játszania, idén azonban csak 28 pontig jutott és ez kevésnek bizonyult, főként borzalmas hajrájának köszönheti, hogy végül extra köröket futhat a bennmaradásért. A Venlo még a 2012/13-as szezonban búcsúzott az élvonaltól, de 16-12-10 mérlegével idén egyáltalán nem volt meggyőző a második vonalban. Már túlesett egy osztályozós körön, az Oss csapatával megszenvedett, de végül 2-1-es összesítéssel továbblépett. A NAC azonban már nagy falat lehet számára, pláne egy hazai vereséget követően: a bredai keret erősebb és egy hazai sikerrel bebiztosíthatja a gárda a továbbjutást.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!