<>

 
 
 
A svéd élvonal 10. körében a nemrég a Malmö együttesét idegenben 3-0-al elintéző Häcken a Falkenbergs ellen folytathatja nyerő szériáját.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.33

Nincs mese, 1-es húzunk a 252-es Tippmixmeccsen

A svéd élvonal 10. körében a nemrég a Malmö együttesét idegenben 3-0-al elintéző Häcken a Falkenbergs ellen folytathatja nyerő szériáját.
Svéd bajnokság
Häcken - Falkenbergs
Hétfő, 19:00

A házigazda a középmezőnyben szerepel, 14 pontjából viszont csak 4 származik otthonról (1-1-2). A sárga-feketék a gyenge rajt után rendezték soraikat, a legutóbbi három játéknapon egyaránt sikert arattak. A legfényesebbet épp a múlt héten, amikor is 3-0-ra győztek idegenben a Malmö vendégeként.

A Falkenbergs célja a bennmaradás kivívása, egyelőre a vonal felett tanyázik 8 ponttal, de közel sincs biztonságban. Idegenben harmat gyenge (0-1-3), és a formája sem biztató. A múlt héten ugyan kiesési rangadót nyert a Halmstad ellen, majd a Kalmar már diadalmaskodott nála.

252. Häcken - Falkenbergs, 1 (1.33) - Tippmixpro

A Häcken kerete lényegesen erősebb, a Falkenbergs idegenben pocsék és rengeteg gólt kap. A Häcken számára ez egy kiváló lehetőség a hazai mérleg javítására és ezzel szerintünk élnek is hétfő este!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!