<>

 
 
 
Az újonc Tromsö nem kezdte túl fényesen a szezont az élvonalban és az erős középcsapat Odd is kemény ellenfél lehet számára.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.23

Ismét kikaphat otthon a norvég újonc

Az újonc Tromsö nem kezdte túl fényesen a szezont az élvonalban és az erős középcsapat Odd is kemény ellenfél lehet számára.
Norvég bajnokság
Tromsö - Odd Grenland
Hétfő, 15:30

Az újonc nem vette fel egyelőre az élvonal ritmusát, utolsó 4 ponttal, hazai környezetben pedig egy iksz mellett négyszer megégett már. A formája ennek megfelelően pocsék, ráadásul egy alapvédője eltiltott, a legjobb csatára pedig sérült. Elsődleges célja az lenne, hogy magabiztosan megragadjon az élvonalban, ehhez azonban jóval több fog kelleni, leginkább hátul, hiszen hiába lőtt a támadójáték 3 gólt a Valerenga csapatának, a védelem közben négyszer kapitulált. Négyet kaptak a Mjöndalen és hármat a Start vendégeként is...

234. Tromsö - Odd Grenland, 2 (2.23) - Tippmix

Az Odd erős középcsapat, tavaly odaért a dobogó alsó fokára és idén ennek megismétlése lenne a cél annak ellenére is, hogy a tavalyi kezdő kapus és egy 9 gólos támadó középpályás is távozott télen. Idegenben nem gyenge (2-1-1), összességében pedig már 15 pontja van. Három forduló óta veretlen, viszont legutóbb illett volna otthon vernie a Haugesundot. Egy csatár sérült.

A két együttes közül a vendégek a jobbak, a Tromsönek fontos hiányzói lesznek, és pocsék formában van. 2-es feletti szorzóért simán megér egy próbát a vendégsiker megjátszása!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!