<>

 
 
 
A Breidablik az újonc otthonában arathat győzelmet szép szorzóért cserébe, az olaszoknál pedig nyugodt első félidőt várunk a feljutási osztályozó során.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Olasz X és izlandi vendégsiker

A Breidablik az újonc otthonában arathat győzelmet szép szorzóért cserébe, az olaszoknál pedig nyugodt első félidőt várunk a feljutási osztályozó során.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

061. Spezia - Avellino, 1.félidő X (1.96) - olasz másodosztály rájátszás, 21:00

Az alapszakasz 5. és 8. helyezettje csatázik a feljutásért, itt még nincs lehetőség a hibázásra, ugyanis a továbbjutó személye ezen az egy meccsen dől el, a győztes egyébként a Bologna gárdájával találkozik a feljutási elődöntőben. A Spezia 67 pontjával stabilan végzett a rájátszást érő élmezőnyben, otthon 11-7-3 mérlegével nem volt rossz.

Az Avellino 59 pontjával épphogy befért még a top8-ba, a Livorno csapatát utasította maga mögé. Vendégként 4-8-9 mérleget hozott össze, általánosságban pedig elmondható a csapatról, hogy stabil védekezése mellett támadójátéka az élmezőny tagjaiéhoz képest nem túl hatékony. A Spezia 23 (otthon 10), míg az Avellino 17 (idegenben 8) bajnoki meccsén zárult döntetlen eredménnyel az első játékrész. A komoly tétnek köszönhetően vélhetően mindkét együttes a stabil védekezése köré építi majd játékát. Taktikus és nyugodt első 45 percet várunk döntetlen eredménnyel.

070. Akranes - Breidablik, 2 (2.00) - izlandi bajnokság, 21:15

Egyik csapat sem kezdte túl fényesen a szezont, hiszen a Breidablik jelenleg hetedik, az újonc Akranes pedig a 10. helyen áll. Persze a Breidablik pozíciója kissé csalóka, hiszen a csapat annyira nem szerepel rosszul: négy forduló alatt még nem kapott ki, igaz csak egyszer nyert. Az első három bajnokiján is döntetlent játszott, ráadásul nem is rossz csapatok ellen, legutóbb pedig már sikerült nyernie a Valur ellen. Az Akranes ezzel szemben kétszer is kapitulált, az első fordulóban a Stjarnan, legutóbb pedig a Hafnarfordur győzte le. Eddig négy pontot gyűjtött. A Breidablik az elmúlt 15 évben nem tudott nyerni az Akranes pályáján, szinte mindig döntetlenre végeztek a csapatok, de mi úgy véljük, hogy ezúttal megszakad ez a tendencia és megszületik az első vendégsiker hosszú idő után. A Breidablik lépéshátrányban van az éllovasokkal szemben, márpedig nagyon nem maradhat le. Mindenképp szüksége van a három pontra, és szerintünk be is gyűjti az egységeket. Vendégsikert várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!