<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: egy tenisz, egy kosár, egy foci

A Roland Garrosról és az NBA-ből is van jó tippünk a keddi kínálatból, de nem hanyagoljuk Ázsiát sem, ahol a helyi Bajnokok Ligája zajlik épp.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket szinte kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

007. Vesely - Mayer, 2 (1.50) - Roland Garros, 11:00

Nincs túl nagy különbség a két játékos között, már ami a tudást illeti. Eddigi két mérkőzésükből egyiket Leonardo Mayer, a másikat pedig Jiri Vesely nyerte. Viszont forma alapján most inkább az argentin felé billen a mérleg nyelve. Mayer ugyanis idei 27 meccséből 15-öt megnyert. Vesely ugyanennyi találkozójából csak 13-at nyert meg. Mostanában salakon sem megy neki, Münchenben és Madridban egyből, Rómában pedig a második kör után esett ki. Mayer legalább megyegetett köröket ezeken a tornákon, legutóbb pedig Nizzában kis híján meglepetést okozott, de a döntőben csak kiütötte Dominic Thiem. Most Franciaországban mi az argentint támogatnánk, szerintünk jó oddsért mehet tovább Mayer a második körbe.

042. Cleveland - Atlanta, 1 (1.23) - NBA rájátszás, 02:30

Szenzációs, amit a Cavaliers művel eddig a szezonban. A Boston Celticset söpréssel verték ki, a kemény Chicago Bullst 4-2-es összesítéssel, a végső győzelemre is esélyes Atlanta Hawks ellen pedig 3-0-ra állnak jelenleg az elődöntőben. És most öszejöhet a söprés itt is. Az első két meccset Atlantában húzta be könyörtelenül a Cavs, majd legutóbb otthon is nyert, igaz, csak hosszabbításban. Annyira jó formában van most a Cleveland és főleg LeBron James, hogy szerintünk kétség sem fér hozzá, hogy most is nyer a csapat és továbbjut a döntőbe!

050. Al-Hilal - Persepolis, 1 (1.60) - Ázsiai Bajnokok Ligája, 20:05

A negyeddöntő a tét az Ázsiai BL-sorozat idei kiírásában, ez a párharc 1-0-s Persepolis vezetésről folytatódik. Az Al-Hilal megnyerte a C-csoportot 4-1-1 mérleggel és 9-4-es gólkülönbséggel, míg a Persepolis az A-csoport 2. helyén zárt 4 győzelemmel és 2 vereséggel. A csoportmeccsek során az Al-Hilal odahaza mindhárom meccsét megnyerte és mindegyiken lőtt legalább 2 gólt, a Persepolis viszont vendégként 1-0-2 sorral zárt, ráadásul mindkétszer 3-0-s zakóba szaladt bele. Az Al-Hilal egyébként 3. helyen zárta hazája bajnokságát 54 ponttal, a Persepolis pedig a tavalyi 2. hely után idén csak a 8. pozícióban ért célba. Az első felvonás fordított pályaválasztási feltételek mellett nagyjából kiegyenlített játékot hozott, a szaúdi csapat valamivel több helyzetet dolgozott ki, ám a 92. percben egy öngóllal mégis a Persepolis nyert. Az Al-Hilal csapatából eltiltás miatt ugyan egy kezdő középpályás hiányzik majd, ám ennek ellenére is őket favorizáljuk. Otthon hagyományosan erős csapat, győzelmi kényszerben van és szerintünk győzni is tud majd!

 
 
  • 3trianonstorno2015május26.17:28ÚjVálasz

    ejj, sejtettem, hogy valami belső infó van a háttérben:))))

     
  • 2profitipp.hu2015május26.10:53ÚjVálasz

    Nem megtalálásról van szó. :) Ennél többet sajnos nem árulhatunk el. :)

     
  • 1trianonstorno2015május25.22:24ÚjVálasz

    Nézem a zrt. honlapját, de sehol nem találom a holnaptól érvényes ajánlatot. Ti hol találjátok meg ilyen hamar, amikor ajánlat-váltás van?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!