<>

 
 
 
A norvég másodosztályban középcsapatok találkoznak. A bergeniek visszavágynak az élvonalba, muszáj lesz elhozniuk a pontokat!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.67

Fontos meccset nyerhet a Brann

A norvég másodosztályban középcsapatok találkoznak. A bergeniek visszavágynak az élvonalba, muszáj lesz elhozniuk a pontokat!
Norvég másodosztály
Levanger - Brann Bergen
Kedd, 19:00

A 10. fordulóban találkozik egymással a két együttes. A Levanger újonc a bajnokságban, most került fel a 3. vonalból. 9 egységgel a 12. helyen állnak, 2-3-4-es eredménysorukból 1-2-1 származik otthonról. A forma nem az igazi, a legutóbbi három játéknapon csak egy pont jött össze.

068. Levanger - Brann Bergen, 2 (1.67) - Tippmix

A Brann tavaly nagy meglepetésre búcsút intett az élvonalnak, cél most az azonnali visszajutás. Ehhez képest a piros-fehérek teljesítménye némiképp elmarad a várokozástól, 9 fellépést követően 14 ponttal csak a 6. pozíciót foglalják el. Ugyan csak egyszer kaptak ki a bergeni fiúk, viszont sokat remiztek: 3-5-1-es mérlegükből 1-3-1 az idegenbeli soruk. A piros-fehérek három döntetlenből érkeznek a mai összecsapásra. Egy fontos csatár és egy kezdő bekk sérült.

Hiányzói ellenére jobb csapat a Brann, és ha nem akar leszakadni az élmezőnytől, úgy muszáj végre nyernie. Ezt az újonc ellen megtehetik a bergeniek, szerintünk behúzzák a három pontot a vendégek. Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!