<>

 
 
 
Az olasz rájátszáson a nagy formában lévő, otthon kiemelkedően erős Perugia a zaklatott időszakon átesett Pescarát fogadja. A továbbjutás egy meccsen dől el.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Gólváltás jöhet Perugiában

Az olasz rájátszáson a nagy formában lévő, otthon kiemelkedően erős Perugia a zaklatott időszakon átesett Pescarát fogadja. A továbbjutás egy meccsen dől el.
Olasz másodosztály
Perugia - Pescara
Kedd, 18:30

A Perugia a hatodik helyen zárt 66 ponttal, otthon 11-9-1-es statisztikával. A piros-fehérek nagyon megnyomták a bajnokság végét, február eleje óta csak egy mérkőzést veszítettek el, sikerükben nagyban közrejátszott, hogy a sérülések elkerülték a gárdát.

A Pescara hullámzóan teljesített a szezonban, futott jobb és kevésbé jó sorozatokat. 61 ponttal végzett a hetedik helyen, sok gólt rúgott, de sokat is kapott a kék-fehér együttes; 69–55-ös gólkülönbsége alapján a delfineké volt a legeredményesebb csatársor. A bajnokság hajrájában a korábbi válogatott védő, Massimo Oddo vette át a társaság irányítását. Idegenben 8-5-8 volt az eredménysora. Az utolsó fordulóban fontos meccset nyert a Livorno ellen. 26-szor játszott olyan meccset a Pescara, amelyen esett legalább három gól.

Főtipp

Perugia - Pescara, mindkét csapat szerez gólt (1.85) - Tippmixpro

Melléktipp

059. Perugia - Pescara, 2.5 gól felett (1.91) - Tippmix

Az idei bajnokságban mindkétszer 2–2 lett a végeredmény. Most is a legnagyobb esélye a gólváltásnak van, és egy harmadik találat is összejön.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!