<>

 
 
 
A Roland Garros délelőtti meccsén Kohlschreiber sikerére fogadunk, emellett Ázsiai BL-el, osztrák bajnokival és török kosárral nyernénk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Roland Garros, két foci és kosár

A Roland Garros délelőtti meccsén Kohlschreiber sikerére fogadunk, emellett Ázsiai BL-el, osztrák bajnokival és török kosárral nyernénk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket szinte kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

088. Andujar - Kohlschreiber, 2 (1.45) - Roland Garros, 11:00

Kétszer találkozott eddig a két játékos, mindkétszer Philipp Kohlschreiber nyert, ráadásul ebből egyszer salakon is. A német nincs rossz formában, az elmúlt időszakban villanthatott volna, de vagy peches volt, vagy pedig olyan játékos állta útját, mint Andy Murray. Kohlschreiber jelenleg a 28. a világranglistán, ellenfele, Pablo Andujar a 42. helyen áll. A spanyol nincs is tl jó formában mostanában, általában gyorsan búcsúzott a tornákról az elmúlt hetekben. Az első kört mindkét játékos könnyen vette, de szerintünk a következőbe inkább a német fog bejutni. Ezen a meccsen nem várunk meglepetést, érvényesül a papírforma.

132. Karsiyaka - Banvitspor, 1 (1.40) - török férfi kosárbajnokság rájátszás, 17:45

Folytatódik a negyeddöntő párharca a 4. és 5. kiemelt között, jelenleg 1-1-re állnak a felek, a továbbjutáshoz 2 győzelem szükséges. Az első találkozót a Karsiyaka 87-79 arányban nyerte meg hazai közönség előtt, majd a második meccsen szoros csatában a Banvitspor bizonyult jobbnak 4 ponttal. A hazai pálya előnye továbbra is a Karsiyaka együttesét támogatja, a Banvitspor idegenben sebezhető (az alapszakaszban 6-9 mérleg) csapat, míg a Karsiyaka otthon az alapszakasz során 10-5 mérleggel zárt. Az alapszakaszban, a kupában és most a rájátszás negyeddöntőjének első meccsén is jobban bizonyult már idén ebben a szereposztásban a Pinar, szerintünk ezt a meccset is behúzza és biztosítja helyét az elődöntőben.

153. Guangzhou Evergrande - Seongnam, 1 (1.44) - Ázsiai Bajnokok Ligája, 14:00

A Guangzhou csapatáról már írtunk néhány alkalommal: a kínai együttes "kirakatcsapatnak" számít a térségben, Fabio Cannavaro gárdáját a kínai játékosok mellett számos brazil húzza meccsről meccsre. A csoportkör H-csoportját az élen zárták még úgy is, hogy az utolsó 3 fordulót nyeretlenül játszották le, otthon 2 győzelemmel és 1 vereséggel végeztek. Hazája bajnokságát 11 forduló után 22 ponttal vezeti.

A Seongnam 10 ponttal az F-csoport 2. helyén zárt, idegenben a csoport leggyengébb teljesítményét mutatta 1 győzelemmel és 2 vereséggel. A bajnokságban sem villog idén: 11 forduló után 15 ponttal csupán a hatodik helyen áll. A párharc első meccse 2-1-es koreai sikert hozott, ehhez azonban kellett a kínai együttes részéről egy kiállítás, illetve egy 93. percben megítélt és értékesített koreai büntető. A Guangzhou otthon hagyományosan jól teljesít, kerete erős, ráadásul győzelmi kényszerben is van - szerdán is jó esélyt látunk a sikerére.

178. Grödig - Rapid Wien, 2.5 gól felett (1.55) - osztrák bajnokság, 18:30

Az osztrák élvonal is a hajrájához közeledik. A Grödig 37 ponttal a nyolcadik, biztos bennmaradó, otthon felemás a statisztikája (6-4-6), a formája pedig kiszámíthatatlan. 46–62 a gólkülönbsége, 21-szer játszott olyan meccset a 34-ből, amelyen született három gól. A Rapid a második, biztos BL-selejtezős helyen áll, 61 pontjához 7-5-4-es idegenbeli eredménysor tartozik. A zöld-fehérek március eleje óta nem kaptak ki. Vendégként 27–25 a gólkülönbsége, tehát rendszerint idegenben is eredményesek elől és hátul egyaránt a fővárosiak. A most futó bajnokságban eddig háromszor találkoztak, mindig a házigazda nyert, kétszer a Rapid (4–0 és 2–0), egyszer a Grödig (3–1). Ma a szinte tét nélküli mérkőzésen jó választás a gólokra fogadni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!