<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szerdai jóslat: újra trónon a Sevilla?

Európa-liga döntőt rendeznek szerda este, de nem csak erre készülhetünk. A kínálatban ugyanis szerepel Roland Garros is, rögtön két tippet néztünk ki magunknak belőle.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

088. Andujar - Kohlschreiber, 2 (1.45) - Roland Garros, 11:00

A német eddig mind a kétszer elverte a spanyol játékost eddigi találkozóikon. Kohlschreiber az utóbbi időben kétszer is csak Andy Murray-től kapott ki, illetve egyszer feladta. Nagyon jó formában van, nyeretjük.

115. Cornet - Dulgheru, 2 (1.91) - Roland Garros, 11:00

Nem igazán értjük ezt az oddsot, ugyanis Alize Cornet jelenleg nagyon nincs formában, Alexandra Dulgheru viszont kiválóna játszik az utóbbi időben. Ráadásul februárban – igaz keményborításon – meg is verte már mostani ellenfelét. Mi a román versenyzőt favorizáljuk.

190. Dnipro - Sevilla, Sevilla nyeri a kupát (1.21) - Európa-liga, 20:45

Megvédheti címét a Sevilla, amelynek már csak azért is lenne fontos a győzelem, mert ismét lemaradt a fő célkitűzésről, a Bajnokok Ligájáról. Pedig kiváló szezont futott a gárda, így megérdemelné a sikert.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!