<>

 
 
 
Skóciában a Rangers hosszú évek után juthat fel a skót élvonalba, míg a Hamburg megőrizheti hosszú évek óta tartó első osztályú tagságát. Mindkét meccsen kinéz a hazai.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Skót és német hazai

Skóciában a Rangers hosszú évek után juthat fel a skót élvonalba, míg a Hamburg megőrizheti hosszú évek óta tartó első osztályú tagságát. Mindkét meccsen kinéz a hazai.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

052. Rangers - Motherwell, 1 (1.90) - skót másodosztály rájátszás, döntő, 20:45

Eljött az igazság pillanata - legalábbis a Rangers számára, hiszen végre kiderül, hosszú évek után végre ismét tagja lehet-e a skót élvonalnak. A gárdát a 2011/12-es szezont követően száműzték anyagi gondok miatt a negyedosztályba, ám onnan gyorsan feltornázta magát és immáron az élvonalért harcolhat. Az alapszakaszt ugyan csak a 3. helyen zárták, ám az osztályozó során előbb a Queen of South, majd a Hibernian sem tudta feltartóztatni őket.

A Motherwell az élvonalból kényszerül osztályozóra: a szebb napokat is látott, szintén anyagi gondokkal is küzdő csapat 31 ponttal zárt az alapszakasz 11. helyén, majd az alsóházban sem tudta magát feljebb küzdeni. Védelme rémesen gyenge, támadójátéka pedig mindössze 1 gólt átlagol meccsenként. A Rangers elképesztően motivált annak okán, hogy hosszú éveket követően visszatérhet az élvonalba és ez, valamint a hazai pálya elég lehet arra, hogy a feljutási döntő első meccsén előnyt szerezzen magának a visszavágóra!

048. Hamburg - Karlsruhe, 1 (1.98) - német bajnokság, osztályozó, 20:30

Ismét pocsék szezont produkált a Hamburg, de a kikötővárosi csapat ezúttal is elcsípte legalább az osztályozós pozíciót, ezzel – legalábbis egyelőre – elodázta kiesését. Akkor a Fürth ellen két izgalmas találkozón, két döntetlennel és idegenben lőtt góllal tudta csak megmenteni az első osztályú tagságát a klub. Mindenki fogadkozott, hogy soha többé, de ez nem jött be. Most a Karlsruhe lesz a soros ellenfél.

A másodosztályban harmadik helyen végző csapat nincs rossz formában, de nem mérhető játékereje a Hamburgéhoz, ráadásul néhány fontos láncszem (Gordon, Henning) sérült. Ráadásul a HSV összekapta magát az utolsó fordulókra, tíz pontot gyűjtött öt forduló alatt, ami kifejezetten jó teljesítmény a korábbi hónapokhoz képest. Olic és Kacar elkezdték rúgdosni a gólokat és most is várhatunk tőlük legalább egy találatot. Sok gólos mérkőzésre ugyanis már csak az óriási tét miatt sincs sok esély. Egy minimális előnyt viszont szerintünk kiharcolhat otthon a Hamburg. Mi ezért hazait várunk erre a találkozóra.

 
 
  • 1Miracle2015május28.10:32ÚjVálasz

    Nekem ezek eleg jol hangzanak most, latuk bennuk raciot, beprobalom!:)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!