<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: egy tenisz, egy kosár, egy foci

A párizsi tenisztornáról, a spanyol kosárbajnokságról és a hamburgi osztályozóról is szállítunk tippeket csütörtökre.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket szinte kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

007. Chardy - Isner, 2 (1.45) - Roland Garros, 13:30

Az amerikai John Isner már a 30-as éveit tapossa és hiába volt ott mindig a legjobbak mögött, sosem tudott igazán nagyot dobbantani. Viszont a legjobb 16 közé azért általában beverekedte magát. Most a francia Chardy ellen kellene továbblépnie a Roland Garroson. Chardy 28 éves, nem egy kimagasló játékos, azért bent van a legjobb 50-ben a világranglistán (45. helyen áll). Még úgy is, hogy idei mérlege nem pozitív. Nem úgy Isnernek, aki meccselt már ebben a naptári évben Nadallal, Djokoviccsal és Berdychel is. Az előző körben a Chardynál jóval ügyesebb Andreas Seppit nagyon simán mosta le. Most is hasonló mérkőzést, illetve amerikai győzelmet várunk.

030. Unicaja Malaga - Laboral Kutxa, 1 (1.45) - spanyol férfi kosárliga, rájátszás, 20:45

Az alapszakasz 3. és 6. helyezettje találkozik a negyeddöntőben, a továbbjutáshoz 2 győzelem szükséges. Az Unicaja meggyőzően menetelt az alapszakasz során, a Real csapatával ugyan nem tudta felvenni a versenyt, de a Barcelonát megszorongatta. Otthon 15 sikere mellett mindössze 2 vereséget szedett be, a Realt hosszabbításban verték 99-92 arányban. A Laboral rájátszást érő helye nem volt veszélyben, erejéhez képest jól teljesített. Idegenben azonban nem ment a társaságnak: mindössze 4 győzelem jött össze 13 vereség mellett, ami eléggé szerény teljesítmény. Ebben a szezonban oda-vissza verni tudta a Laboralt a Malaga (88-79 és 76-74), ráadásul hazai pályán az Euroligában is győzött ellene (93-84), igaz egyikük sem jutott végül tovább a csoportból. A Malaga otthon erős, a Laboral vendégként sebezhető és mivel 2 győzelem kell csak a továbblépéshez, így nincs lehetőség hazai pályán hibázni és szerintünk nem is teszi az Unicaja, behúzza ezt a meccset!

051. Hamburg - Karlsruhe, 2,5 gól alatt (1.75) - német bajnokság, osztályozó, 20:30

A Hamburg a tavalyi évhez hasonlóan most is kénytelen osztályozót játszani. Akkor a Fürth ellen sikerrel védte meg első osztályú tagságát egy 0-0 és egy 1-1 után, idegenben lőtt góllal sikerült bennmaradnia. Most a Karlsruhe ellen nem alapozhatnak hasonló eredményre, otthon kötelezően nyernie kell a Hamburgnak, különben megéghet a visszavágón. Viszont a Karlsruhe nem rossz csapat, az egyik legkevesebb gólt kapta a másodosztályban, míg a Hamburg a legkevesebbet lőtte az élvonalban. Ilyen előjelek után és az óriási tétet is figyelembe véve nem várunk őrült gólzáport erre a találkozóra. Talán egyet be tud gyötörni a Hamburg és azzal megszerzi a hőn áhított előnyt, de hogy az elég lesz-e a bennmaradáshoz, az már a következő mérkőzésen dől el.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!