<>

 
 
 
A bredai együttes meghosszabbítja élvonalbeli tagságát, és már az első meccsen előnyhöz juthat Kerkade-ben!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Vendégként sem kerül hátrányba a Breda

A bredai együttes meghosszabbítja élvonalbeli tagságát, és már az első meccsen előnyhöz juthat Kerkade-ben!
Holland bajnokság, osztályozó
Roda - NAC Breda
Csütörtök, 19:45

A Roda a 3. helyen zárt a németalföldi másodosztályban, így csak osztályozó árán vívhatja ki a feljutást. Ehhez az első lépést megtették a kerkadei legények: az Emmen ellen sikerült továbbjutniuk. A gárda jól kezdte a bajnokságot, ám a 2015-ös esztendőt elrontotta. Jött az edzőváltás, de az új tréner sem tudott csodát tenni. Támadásban erősek voltak a srácok, ugyanakkor a védekezést nem sikerült rendbe tenni (69-58). A formájuk hullámzó volt a szezon végén is.

Tipp: Roda - NAC Breda, X2 (1.50) - Tippmixpro

A Breda az élvonal 16. helyén zárt, így kényszerült pótvizsgára. A sárga-feketéknek a 2015-ös év hozott egy kis fellendülést, de arra már nem volt erejük Tighadouiniéknak, hogy beérjék az Excelsiort. Otthon és idegenben egyforma mérleget produkált a társulat, amely a góllövéssel állt hadilábon: 34 csatában 36-szor voltak eredményesek mindössze a bredaiak. A play off első körét simán vették Pericáék, a Venlót oda-vissza verték, ráadásul még csak gólt sem kaptak!

Az előző évben még az első ligában randevúztak a felek, és akkor mindkétszer a NAC győzött. És ma is inkább a bredaiakban bízunk, szerintünk tuti, hogy nem kerülnek hátrányba az első meccsen, de könnyen előnyt is szerezhetnek a visszavágóra. Tippünk tehát: x2!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!