<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csütörtöki jóslat: osztályozó és Roland Garros

Németországban a Bundesligáért, Belgiumban az Európa-ligáért harcolnak a csapatok, míg Párizsban tovább zajlik a Roland Garros.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

Chardy - Isner, 2 (1.45) - Roland Garros, 11:00

Néhány évvel ezelőtt, még egyértelműen Jeremy Chardy volt az esélyesebb a két játékos közül, de azóta John Isner óriásit fejlődött. Az amerikai könnyedén vette az első kört, a másodikban is nyerhet.

Hambrurg - Karlsruhe, 1 (2.00) - német bajnokság, 20:30

A Hamburg az utolsó fordulóban 2-0-ra verte a Schalkét, ezzel elérte az osztályozót jelentő helyet. Most a Karlsruhe ellen védheti meg első osztályú tagságát és szerintünk erre komoly esélye is van. Összekapja magát a csapat és előnyt szerez a hazai meccsen.

Mechelen - Charleroi, 1 (2.05) - belga bajnokság, 20:30

A Mechelen uóbbi hat meccsét megnyerte odahaza, legutóbb pont a Charleroi csapatát nem tudta legyőzni. Most mindenképp nyernie kell, hogy előnyhöz jusson az Európa-ligáért folytatott rájátszásban. Hazait várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!