<>

 
 
 
A Bologna kiharcolhat egy döntetlent az Avellino ellen, így lépéselőnyre tehet szert, az Innsburck pedig győzelmével biztosíthatja bennmaradását.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Feljutási és kiesési csaták

A Bologna kiharcolhat egy döntetlent az Avellino ellen, így lépéselőnyre tehet szert, az Innsburck pedig győzelmével biztosíthatja bennmaradását.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

086. Avellino - Bologna, X (2.80) - olasz másodosztály rájátszás, 21:00

Az alapaszakasz 4. és 8. helyezettje csatázik a feljutási elődöntőben, a továbbjutó személye két mérkőzésen dől el. Az Avellino 59 ponttal épphogy befért a top8-ba, az utolsó fordulóban ugyan kikapott, de szerencséjére a Livorno együttese sem tudott pontot szerezni. Otthon 11-6-4 mérleggel zárt, pontjainak többségét tehát hazai közönség előtt szerezte, átlagosan 1-1 kapott és lőtt gól jellemezte a csapatot meccsenként.

A Bologna 68 ponttal zárt, végig volt esélye az első két helyen zárni, de végül lemaradt róla, így marad a rájátszás és a további izgalmak. Rengeteget remizett (17), idegenben 8-8-5 mérleggel zárt, ami a liga 2. legjobb vendég mérlege. Az Avellino már túlélt egy kört a rájátszásban, ráadásul a Spezia együttesét úgy verték meg 2-1-re hosszabbítást követően, hogy egy félidőt emberhátrányban játszottak. Ebből kifolyólag Arini (38/1) a védekező középpályán eltiltása miatt hiányozni fog a csapatból. Komoly izgalmak várhatóak, most már két meccs dönt, vagyis az első derbin vélhetően egyik csapat sem akar a vesztébe rohanni. Könnyen előfordulhat, hogy döntetlennel zárul az odavágó.

093. Wacker Innsbruck - Horn, 1 (2.05) - osztrák másodosztály, 19:30

A záró fordulóban a nyolcadik, 40 pontos Innsbruck a kilencedik, már kieső helyen álló, 38 pontos Hornt látja vendégül. A házigazda egy iksszel is bennmarad, ám a nagy múltú együttes nem kockáztathat. Otthon nem igazán volt erős (5-4-8), és a formája sem az igazi: sok iksz után legutóbb kikapott Linzben. A vendégek sem remekelnek mostanában, régóta nem nyertek, idegenben pedig egészen gyengék (2-5-10). Csak a győzelem jelenthet másodosztályú tagságot a Hornnak. Az idő a látogatókat sürgeti, ezt pedig kihasználhatja a tiroli együttes és bebiztosítja Erste Ligás helyét.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!