<>

 
 
 
Kezd helyreállni a világ rendje a finn élvonalban is: a bajnok az élre állt, és ma sem kegyelmez!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Simán győzhet pénteken a finn címvédő

Kezd helyreállni a világ rendje a finn élvonalban is: a bajnok az élre állt, és ma sem kegyelmez!
Finn bajnokság
Helsinki JK - Kuopio PS
Péntek, 17:30

A bajnok vezeti a tabellát Finnországban, a kék-fehérek 11 mérkőzésen 24 egységig jutottak, ebből otthon, a Sonera Stadionban 16-ot zsebeltek be (5-1-0, csak a Lahti vitt el pontot, de ezek után öt siker következett. És, hogy még fényezzük egy kicsit Havenaarékat, ezekben az ütközetekben nem zörrent meg a hálójuk. Idegenben egy-egy botlás azért becsúszott, egyetlen vereségüket épp aktuális ellenfelüktől szenvedték el Savage-ék. A múlt héten rangadót játszottak az SJK otthonában, és taktikus futballal 2-1-re nyert a HJK. Egy bekk eltiltott lesz, de rajta kívül teljes lesz a hazai legénység.

A Kuopio a középmezőnyben küzd sorsa jobbra fordulásáért, 9 fellépésen szerzett 12 egysége a 7. pozícióra elegendő. Otthon masszívabbak azért, de idegenben nem félelmetesek (1-2-2). A társulat az első négy fordulóban remekelt, behúzott három sikert és egy ikszet, utána viszont ámokfutásba kezdett. Sorozatban 5 bajnokin maradtak nyeretlenek Pennanenék - így nem is meglepő, hogy visszacsúsztak a tabellán. Egy szervező középpályás és egy támadó nem áll rendelkezésre, előbbi sérült, utóbbi eltiltott.

Tipp: Helsinki JK - Kuopio PS, (0-1) 1 (1.80) - Tippmixpro

A HJK elkapta a fonalat, a KUPS-ról ez nem mondható el. Kijön a két alakulat közötti minőségbeli különbség, és a bajnok nemes bosszút áll a néhány héttel ezelőtt elszenvedett vereségért. Tippünk tehát hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!