<>

 
 
 
A házigazda Odd megismételné tavalyi teljesítményét, ehhez viszont nem hibázhat. Győz a vendéglátó!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.43

Dobogóra hajt az Odd, nyernie kell!

A házigazda Odd megismételné tavalyi teljesítményét, ehhez viszont nem hibázhat. Győz a vendéglátó!
Norvég bajnokság
Odd Grenland - Aalesund
Péntek, 19:00

Az Odds tavaly a dobogó legalsó fokán végzett, így indulhat majd az Európa Ligában. A gárda jelenlegi kiírásban csak a 6. 16 ponttal, amit 10 forduló alatt szorgoskodott össze (4-4-2). Odahaza 2-2-1-es a mérlegük, pontosan ugyan olyan, mint vendégként - a Skagerak Arénában csak a Rosenborg győzött, ami bocsánatos bűnnek számít. A formájuk lehetne jobb is, mivel két kiesőjelölttel szemben csak két ikszre futotta erejükből. A védelemben lesz egy eltiltott, friss sérülés viszont nem nehezíti a szakmai stáb munkáját.

Az Aalesund mindössze a 12. 11 ponttal, ebből hatot túráztak össze (2-0-3). A szezont gyatrán kezdték, majd jött három siker zsinórban, aztán megint visszaesés következett: egy iksz után két zakó, legutóbb otthon egy négyes a Vikingtől. A piros-kékek védelme tragikus, 12 rúgott gólra 24 -et kaptak, azért ez a csaknem két és feles kapott találati mutató durván hangzik. Jó hír, hogy nem lesz hiányzó alapember a keretben.

089. Odd Grenland - Aalesund, 1 (1.43) - Tippmix

A két együttes közös múltja sok érdekességet mutat. Az Aalesund még nem tudott győzni az Oddsnál, pontot is négy éve sikerült szerezniük a vendégeknek. Az utolsó három meccs ebben a felállásban egyaránt hazai sikerrel zárult. Ma is ebben érezzük a legnagyobb fantáziát, a pontok otthon maradnak! Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!