<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pénteki jóslat: búcsúzó Pécs, nyerő Monfils

A Pécs és a Nyíregyháza is kiesik a licensz-ügy miatt. A mecsekiek viszont szépen szállhatnak alá. Közben Monfilst nyeretjük Párizsban.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

066. Monfils - Cuevas, 1 (1.35) - Roland Garros, 11:00

Gael Monfils nem szárnyal a Roland Garroson eddig, nem a legkönnyebben jutott tovább az előző körökben. Pablo Cuevas nem rossz játékos, de azért Monfils még mindig jobb. Kicsit magasabb oddsot vártunk erre a találkozóra, de így is megérheti a franciát támogatni.

087. Pécs - Nyíregyháza, 1 (2.15) - magyar bajnokság, 19:00

Nagy valószínűséggel mindkét csapat alsóbb osztályokban folytatja, miután nem sikerült rajtengedélyt szerezniük az élvonalba. A hangulat ezek után elképzelhető milyen lesz, de azért szerintünk az otthon mostanában erős pécsiek megrázzák magukat.

111. Longford Town - Finn Harps, 1 (1.50) - ír FA kupa, 21:00

A Longford picit döcögősen szerepel az élvonalban, de így sincs túl sok oka panaszkodni, a 6. helyen áll. Hazai mérlege nem a legjobb, de nem is rossz. A Finn Harps vezeti másodosztályú csoportját, de utoljára két éve tudott nyerni a Longford ellen. Legutóbbi öt meccsükből négyet a Longford nyert. Szerintünk ezúttal is így lesz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!