<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: döntőzik az Arsenal és a PSG

Angliában és Franciaországban is kupadöntőt rendeznek szombaton, míg Magyarországon igazi derbivel búcsúzik az élvonal.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

152. Ferencváros - Videoton, 1 (2.05) - magyar bajnokság, 16:30

Már teljesen tét nélküli mérkőzésről van szó, inkább presztízsből hajthatnak a csapatok. A Ferencváros otthon rendkívül erős, legutóbb is simán verte a kupadöntőben a Vidit, amely kiengedett a bajnoki cím megnyerése óta. Hazai.

165. Arsenal - Aston Villa, 1 (1.46) - Angol FA-kupa-döntő, 18:30

Ismét csak az FA-kupa maradt trófeának az Arsenal számára, de legalább megvédheti címét. Ezúttal az Aston Villa lesz az ellenfél. Nem lesz könnyű az Ágyúsok dolga, de nem is lehetetlen. Ezúttal szerintünk nem marad a hosszabbításra a döntés.

179. PSG - Auxerre, 1 (0-1) (1.49) - Francia Kupa-döntő, 21:00

Minden elismerésünk az Auxerre csapatáé, hogy eljutott a döntőig másodosztőályú gárdaként, de a PSG olyan formában van, hogy elképzelhetetlen, hogy ne nyerje meg a meccset legalább két góllal.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!