<>

 
 
 
A germán kupa döntőjébe két remek támadósorral rendelkező alakulat jutott be. Szerintünk a góloké lesz a főszerep...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Kupasikerrel távozhat Klopp Dortmundból?

A germán kupa döntőjébe két remek támadósorral rendelkező alakulat jutott be. Szerintünk a góloké lesz a főszerep...
Német Kupa, döntő
Dortmund - Wolfsburg
Szombat, 20:00

A Dortmund a 7. helyre tornázta fel magát a bajnokság végére. Az ősz és a tél első fele igazán szörnyűre sikeredett a sárga-feketéknél, előfordult, hogy Reus-szék sereghajtóként várták az aktuális játéknapot. Klopp mester aztán csak visszaterelte a helyes útra az övéit, így végül is EL-t érő pozícióban zártak Aubameyangék. A kupában sem brillíroztak Kagawáék, a Hoffenheim ellen hosszabbítás után léptek tovább, viszont a bajorok büntetőkkel történt kiverése mindenképpen megsüvegelendő tett volt Hummelsék részéről. A keretben leszek hiányzók: Großkreutz, Sahin, Ramos sérült, Blaszczykowski szerepeltetése is kérdéses, Kampl eltiltott.

A berlini finálé másik döntőse a Wolfsburg lesz. A bajnoki ezüstérmes remek idényt produkált, otthon félelmetesen teljesítettek Dieter Hecking fiai, egyedüliként a mezőnyben megőrizték veretlenségüket (13-4-0). A szezon végére egy kicsit elfogyott a lendület, de a 2. helyet így sem veszélyeztette semmi. A zöldek erős kerettel rendelkeznek, és a hírek szerint további igazolások várhatóak a nyáron. A farkasok pazar támadófocit adtak elő, ehhez meg is volt az állomány, az előrejátékban különösen ütős névsor jött össze. Dosték a kupa utolsó két körében nem kaptak gólt, előbb a Freiburgot, majd a Bielefeldet győzték le. Jó hír, hogy Felipe Lopesen kívül nincs sérült a keretben.

Tipp: Dortmund - Wolfsburg, mindkét csapat szerez gólt (1.50) - Tippmixpro

A két együttes karakteréből adódóan nem várhatunk túlságosan óvatos játékot. Mindkét oldalon a támadófocié a főszerep, és ez ma is bebizonyosodik. Szerintünk mindkét alakulat betalál majd a rendes játékidőben!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!