<>

 
 
 
A fővárosiaknak még egy pont kell a bennmaradáshoz, a Pápa már búcsúzott, és meg sem áll egészen a harmadik vonalig. Nagyon sima hazai sikert várunk...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Gálázhat és bennmaradhat a Honvéd

A fővárosiaknak még egy pont kell a bennmaradáshoz, a Pápa már búcsúzott, és meg sem áll egészen a harmadik vonalig. Nagyon sima hazai sikert várunk...
NB I.
Honvéd - Pápa
Szombat, 19:00

Egyik alakulat sem kápráztatta el szurkolóit az idei szezonban. A piros-feketéknél folytatódott az elmúlt években megszokott trend: tucatlégiósok lepték el a Bozsik Stadiont, többen közülük alig-alig kaptak szerepet Marco Rossitól. Az olasz tréner végül azért felrázta Hollenderéket, így az utolsó játéknapon legalább már 25 egység áll a piros-feketék neve mellett. Otthon 4-5-5-ös mérlege feledhető, a formája viszont biztató: legutóbb ugyan kikaptak a Fraditól Hídiék, előtte viszont kilenc bajnokijuk közül csak egyet veszítettek el.

A Lombard megy a harmadik vonalba, a klubnál hónapok óta komoly gondok vannak, ezt megkoronázta a hír, hogy a tulajdonost előzetes letartóztatásba vették. Fizetés nincs, megbízott edző dolgozik a gárdánál, amelyet elhagyott csapatkapitánya is. A sárga-feketék legutóbbi kilenc bajnokijukon mindössze egy egységet termeltek, így most összesen 19 áll Csizmadiáék neve mellett. Vendégségben botrányosan gyengék voltak a Veszprém megyeiek: 1-2-11-es mutatójukhoz 6-34-es gólkülönbség társult.

Tipp: Honvéd - Pápa, (0-1) 1 (1.70)

A Honvédnak egy pont kell a totális biztonsághoz, de szerintünk nem egyet, hanem hármat húznak be a piros-feketék. Egységesebb, jobb csapat, mint ellenfele, amely teljesen szétesett a bajnokság hajrájára. Nagyon sima hazait érzünk, kettő biztosan lesz közte, természetesen a kispestiek javára. Tippünk tehát hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!