<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

327 milliót nyert az Arsenal kupagyőzelmével

Ahogy a profitipp.hu is megjósolta: az Arsenal simán nyerte az FA-kupa döntőjét. Angliában valaki 327 milliót kaszált vele!

Hogy az Arsenal megnyeri az FA-kupát az Aston Villa ellen, abban eléggé biztosak voltunk. Két tippet is adtunk a mérkőzésre, mindkettő be is jött. Ám nem csak mi láttuk ennyire tutinak azt a találkozót. Az angol William Hill fogadóirodánál egy west midlands-i fogadó elképesztő összeget, 766 ezer fontot (327 millió forintot) kaszált az Ágyúsok sikerével.

Persze ehhez komoly tőke is kellett, hiszen az ismeretlen fogadó 500 ezer fontot (215 millió forintot) tett fel az Arsenal győzelmére. - Egy döntőre fogadni mindig izgalmas, de ezúttal az Arsenal az első perctől kezdve uralta a mérkőzést, így a fogadó a legkönnyebb negyedmillió fontot kereste meg életében - mondta a William Hill szóvivője, Joe Crilly, aki hozzátette: a tippelők 86 százaléka az Arsenal győzelmére tett, így a fogadóiroda nem zárt túl fényesen.

Azt nem tudni, hogy a tippelő Aston Villa-drukker volt-e, vagy az Ágyúsoknak szorított, de hogy boldogan zárta a hétvégét, az biztos.

 
 
  • 2feribadi2015június02.10:04ÚjVálasz

    No igen, de ha van az embernek 200 milliója, akkor meg már szinte minek is. :D

     
  • 1MyNameIsNobody2015június01.18:26ÚjVálasz

    hát ja azért 215 millát feltenni...
    Az biztos, hogy így lehet keresni ezzel nem pedig a 10es kötésekkel ahogy a legtöbb amatőr csinálja :D

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!