<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ki lesz Párizs királynője?

Serena Williams, vagy Lucie Safarova? Az amerikai klasszis, vagy a Sarapova-ölő cseh kiválóság? Ki nyeri a Roland Garrost?
Roland Garros, női döntő
Serena Willliams – Lucie Safarova
Szombat, 15:00 óra

Kőkemény döntő lesz ez a javából. Serena Williams már nem fiatal, 33 éves, de még mindig egyértelműen ő a világ egyik legjobb játékosa. Eddigi pályafutása során két Roland Garrost nyert, itt sikerült a legkevesebbszer diadalmaskodnia, valahogy nem fekszik neki a párizsi pálya. Lucie Safarovának ez lesz az első döntője, de hogy nem véletlenül van itt, azt jól jelképezi, hogy kiket vert ki, egyébként meglepően simán. Az ő "ütője" által vérzett el ugyanis Maria Sarapova és Ana Ivanovics is. Mindkét klasszist 2-0-val búcsúztatta.

Ezzel szemben Serena Williams döcögősebben jutott a fináléba, noha döntőbe kerülése egyáltalán nem meglepetés. Az már inkább, hogy szinte minden meccsén veszített játszmát. Az elődöntőben Bacsinszky Tímea ellen nagyon kihagyott az elején, utána azért megrázta magát és régi önmagára emlékeztetve gyűrte maga alá a svájcit. Safarova ellen azért jóval nehezebb dolga lesz. A cseh bombaformában játszik, ennyi hibát, mint eddig nem engedhet meg magának Williams.

Tipp

Williams – Safarova, 21,5 játékszám felett (1.75) - Tippmixpro

Mellék tipp

Williams – Safarova, játszmák száma 3 (2.40) - Tippmixpro

Nagyon nehéz eldönteni, hogy ki nyerheti ezt a döntőt, mi nagyon nem érezzük esélytelennek Safarovát, de abban sokkal inkább biztosak vagyunk, hogy brutálisan nagy csata lesz. Éppen emiatt a bevezetőben megfogalmazott kérdésre mi nem mernénk választ adni. Viszont a játszmákat nagyon is ajánlanánk. A két játékos eddigi legutóbbi három meccsén is 22 játék fölé ment és arra is igen komoly sansz mutatkozik, hogy nem fog eldőlni két játék alatt ez a finálé.

 
 
  • 1feribadi2015június06.18:28ÚjVálasz

    Óriási döntő volt, nem sok esélyt adtam volna 6:3, 4:1-nél Safarovának, de hogy visszajött! Megérdemelte volna... :)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!