<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

301-szeres pénz, ha a Fradi nyeri az Európa-ligát

Lehet, hogy túlzónak tűnik, de a SkyBet szerint van sansza a Ferencvárosnak az Európa-ligában. 301-szeres szorzóval fizetne a magyar diadal!

Bár még csak hétfőn sorsolják majd az Európa-liga első fordulójának párosításait, a legnagyobb fogadóirodáknál már a végső győztesre is lehet tippelni. A SkyBetnél például egy igen meglepő dologra leltünk: két magyar csapatot is felsorolnak a lehetséges aranyérmesek között.

A legnagyobb esélye szerintük a Borussia Dortmundnak van a trófeára, csak tízszeres pénzt fizetne a német együttes sikere. De a Fiorentina, a Liverpool, a Tottenham (17-szeres pénz) és a Bilbao (19-szoros) sem sokkal kevésbé esélytelen. A portál még 27 csapatot sorol föl, a legkevésbé esélyes a skót Inverness, ezerszeres oddszal. A Rijeka és a Legia Varsó csak ötszázegyszeres szorzót kapott. Viszont két magyar csapat is jóval nagyobb reményekkel vághat neki a sorozatnak: a Ferencváros és az MTK is 301-szeres pénzt hozna, ha valamelyik megnyeri az El-t.

Persze ez még nem jelenti azt, hogy valóban reális lenne egy magyar győzelem, de mindenesetre szórakoztató eljátszani a gondolattal, hogy Gera Zoli a magasba emeli a kupát. Ha valaki most megkockáztat egy kis pénzt rá, akkor szépen hozhat.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!