<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Megizzaszthatják a kanadai szépséget

Eugenie Bouchard az oddsok alapján esélytelenebb, pedig dehogy az. Viszont nem lesz könnyű dolga az biztos.
Női tenisztorna, Eastbourne
Eugenie Bouchard – Alison Riske
Kedd, 13:30 óra

Eugenie Bouchard alig pár éve robbant be a tenisz világába és máris hatalmas rajongótáborra tett szert. Ezt elsősorban inkább külsejének és cukiságának köszönheti, de azért teniszezni is pokolian jól tud. Viszont Grand Slameken még nem mutatta meg magát a tavalyi wimbledoni döntő kivételével. És éppen el is érkeztünk a mostani mérkőzés leglényegesebb pontjához. Bouchard ugyanis érthetetlen módon úgy esélytelenebb (no nem sokkal a szorzók szerint), hogy füvön brutálisan jó játékos! Még akkor is, ha idén eddig mindkét meccsét elbukta ezen a borításon. Most Alison Riske ellen javíthat. De nem lesz könnyű dolga.

Riske ugyanis szintén nem rossz, itt, Eastbourne-ben már lemosta a pályáról a francia Alize Cornet-t nagyon sima 2-0-ra. Tavaly Wimbledonban Maria Sarapova állította meg, Idén pedig már Nottinghamben megvillantotta tudását, amikor elődöntőig menetelt. Végül a későbbi győztes Konjuhtól kapott ki. Júniusban, Birminghamben érdekes módon mind Riskét, mind Bouchardot Babos Timi párostársa, Kristina Mladenovic ejtette ki, előbbit az első, utóbbit a második körben. Boucharddal bírt nehezebben, őt csak három játszmában tudta legyőzni.

Tipp

Bouchard – Riske, 21,5 játék felett (1.75) - Tippmixpro

Mellék tipp

Bouchard – Riske, 1 (2.00) - Tippmixpro

Hiába kapott már ki idén kétszer füvön Bouchard, szerintünk ezen a mérkőzésen ő az esélyesebb. Viszont Riske sem fogja olcsón adni a bőrét, így simán lehet, hogy csak három játszmában dől el a továbbjutás. A pontok tehát garantáltak és szerintünk a kanadai győzelemre is jó esély mutatkozik.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!