<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Lendületből behúzza a Real?

A szárnyaló Real Madrid akár idegenben is legyűrheti a Barcelonát, ez esetben a legnagyobb rivális otthonában ünnepelné a bajnoki aranyat. Amerikából ugyanakkor egy X-et hozunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

159. Barcelona - Real Madrid, 2 (1.96) – spanyol férfi kosárbajnokság, döntő, 3. mérkőzés, 19:00

Már kétszer nyertünk a Real Madriddal a Barca elleni bajnoki döntőben, és aki látta a második meccset, az leesett állal figyelte, milyen szakadéknyi volt a különbség. Egy negyed után 31-10-re vezetett a végül 11 tripláig jutó királyi gárda, kész csoda, hogy a katalánok „megúszták” húszpontos zakóval (100-80). A finálé első felvonása 78-72-es madridi győzelemmel ért véget, vagyis Rudy, Llull és a többiek akár szerdán megszerezhetik a bajnoki címet.

A Király-kupa és az Euroliga már zsebben van, azaz a Real Madrid hasonlóképpen triplázhat, mint fociban a Barca. A szabályok értelmében most két barcelonai ütközet jön, feltéve, ha a Real nem vet véget a csatának. Erre jó esélyt látunk, ugyanis Pablo Laso alakulata nagyszerű formában van, lendületből behúzhatja a harmadik győzelmet is. Ilyen oddsért megér egy próbát a szupercsapat újabb sikere.

211. Toronto - Montreal, X (3.25) - amerikai bajnokság, csütörtök, 02:00

A tengerentúli profi labdarúgó-bajnokság 14. játéknapján kanadai házi rangadót rendeznek, hiszen a Montreal a Torontóhoz látogat. A hazaiak hullámzó teljesítményt nyújtanak az idei szezonban, 13 mérkőzésen hatszor nyertek és ugyanennyiszer hagyták el vesztesen is a pályát, valamint játszottak egy döntetlent is, mindez a Keleti konferencia negyedik helyéhez elegendő. A Montreal hasonló statisztikával büszkélkedhet, 2 pontosztozkodás mellett 5 siker és 5 kudarc a mutató, ami jelenleg az 5. pozíciót jelenti a Keleti csoportban. Ami a formát illeti, a Toronto legutóbbi öt mérkőzéséből hármat nyert meg és kettőt veszített el, vendégoldalon szintén ugyanez a mutató. Hasonló teljesítmény, sorozatos meccsek döntetlen nélkül, kanadaiként kellően ismerik is egymást a csapatok, nálunk nagyon X szaga van a derbinek!

 
 
  • 1elgreco882015június24.07:36ÚjVálasz

    A Barca-Real kosár szerintem hazai lesz. Hossz évek tapasztalata alapján kosárlabda vagy jégkorong döntő nem szokott úgy eldőlni, hogy legalább egyet ne nyerjen az egyik csapat, sőt, általában kijátszák a maximum a meccsszámot, azért jegybevétel szempontjából sem mindegy nekik...... Ráadásul otthon azért a Barcelona döntő többségében hozza a rangadót a Real ellen még ha nem is akkora pontkülönbséggel, azért mégis csak El Clasico, nem bukhatják el a kupát 3 vereséggel. És hazai pálya előnye is.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!