<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bagdatisz újra a régi!

Olyan simán csapta ki David Ferrert Markosz Bagdatisz a nottinghami tornán, hogy csak úgy nyekkent a spanyol. Zverev ellen ismét nagyot mehet a ciprusi.
Férfi tenisztorna, Nottingham
Markosz Bagdatisz – Alexander Zverev
Szerda, 13:00 óra

Az a szép zöld gyep! Ez Markosz Bagdatisz igazi birodalma. A veterán ciprusi teniszező hiába csúszott már ki a legjobb ötvenből, ezen a borításon azért még mindig baromi jól érzi magát. Mindent elmond, hogy június elején Stuttgartban Rafael Nadal csak nagy nehézségek árán tudtalegyőzni, Nottinghamben pedig már két kört is ment. Ráadásul milyen kettőt! Az elsőben alig erőltette meg magát, amikor 7:5, 3:0-nál ellenfele feladta a meccset. A másodikban pedig két játszmában ejtette ki a világranglista 7. David Ferrert! Méghozzá bődületesen nagy játékkal. Nem csoda, hogy Zverev ellen máris esélyesebb, noha a német sem utolsó ellenfél.

A világranglista 76. helyén álló Alexander Zverev a jövő nagy ígérete. 18 éves, és noha nem sok mindent tett le eddig az asztalra, azért látszik, hogy lesz a srácból valami még. Nagyon magas, csaknem két méter, ez a teniszben nem hátrány. 20 centivel magasodik a ciprusi fölé. Eddigi tornáin nem nagyon jutott tovább egy-két körön, de most Nottinghamben belendült: előbb Kukuskint, majd Belluccit is kiejtette. Utóbbi azért valljuk be egy picit meglepetés volt.

Tipp

144. Bagdatisz - Zverev, 1 (1.40) - Tippmix

Melléktipp

Bagdatisz - Zverev, 22,5 játék felett (1.70) - Tippmixpro

Szóval Zverev nem rossz, de Bagdatisz jelenleg olyan kirobbanó formában van, hogy szerintünk nem fér kétség hozzá: a ciprusi jut tovább a következő körbe. Az viszont elképzelhető, hogy nem lesz könnyű meccs, tehát akár pontokra is érdemes lehet rakni.

 
 
  • 1feribadi2015június24.14:26ÚjVálasz

    Elég simán hozta az öreg Markos, nekem még a -3,5-ös hendi is könnyedén ült. :)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!