<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Wimbledoni meglepetés, finn rangadó

Wimbledonban meglepetést várunk a férfiak mezőnyében, a HJK pedig hozhatja formáját az Inter Turku vendégeként is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

Dudi Sela - Dominic Thiem, 1 (2.30) - Wimbledoni tenisztorna, 12:30

Kisebb meglepetést szimatolunk a wimbledoni teniszbajnokság első körében, ahol az izraeli Dudi Sela az osztrák Dominic Thiemmel mérkőzik. A két játékos eddig egyszer találkozott, idén márciusban Thiem három szettben tudta legyőzni Selát, nem ment neki könnyen. Az a mérkőzés azonban kemény borításon volt.

A mostani szorzó inkább a világranglista helyezéseknek köszönhető, viszont abban Thiem főleg a salakos és kemény eredményei miatt áll sokkal előrébb, füvön egyértelműen Sela a jobb játékos. Az osztrák alig nyert meccseket ezen a borításon, tavaly egy nagyon gyenge teniszező is kiejtette simán Wimbledonban, míg Sela azért nyeregetett mérkőzéseket. Szerintünk most meglepetést is okozhat az izraeli.

039. Inter Turku - Helsinki JK, 1. félidő X (2.00) - finn bajnokság, 17:30

A finn élvonal hétfő délutáni meccsén a címvédő és egyben listavezető HJK az 5. helyen állóhoz látogat. A HJK jelenleg 4 pont előnnyel vezet a Rovaniemi előtt, ám riválisa kevesebb meccset játszott eddig. Vendégként azért döcög a szekér: 2 sikere mellett 4 döntetlen és 1 vereség áll. Az Inter 6-5-4 sorral áll, támadósora a 2. legerősebb a ligában 25 lőtt góllal, ugyanakkor védelme átlagban beszed 1-1 gólt meccsenként. Otthon még veretlen: 5 sikere mellé 2 döntetlen társul. Amiért döntetlen első félidőt várunk, az a HJK idegenbeli sebezhetősége, illetve az eddigi meccsein mutatott első félidei játék. A vendégek ugyanis 17-ből 13-szor döntetlennel vonultak pihenőre és úgy gondoljuk, hogy ez következhet a hétfő délutáni meccsen is közel kétszeres oddsért.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!