<>

 
 
 
A bajnokságban csak szenvedő Colorado szerintünk nem esélytelen a Houston vendégeként, az U21-es Eb-döntőn pedig szoros mérkőzést várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Eb-döntő és amerikai túra

A bajnokságban csak szenvedő Colorado szerintünk nem esélytelen a Houston vendégeként, az U21-es Eb-döntőn pedig szoros mérkőzést várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

125. Svédország - Portugália, 1.félidő X (2.02) - U21 Eb döntő, 20:45

Ahogyan azt már a Tippmixtippek rovatban is említettük, a B-csoport két továbbjutója harcolhat egymással a torna döntőjében. Az elődöntőben mindketten meglepően sima meccsen jutottak tovább: a portugálok a németeket verték 5-0 arányban, míg a svédek Dániát múlták felül az északi rangadón a 4-1-es eredménnyel. Vélhetően taktikus és óvatos meccsnek néznek elébe a csapatok. A stabil védelem mindkét oldalon adott még annak ellenére is, hogy a védek immáron 4 kapott gólnál járnak. A portugálok ellenben csupán egyszer kaptak gólt, azt is a "döntetlen is tökéletes" meccs alkalmával épp a svédek ellen. A csoportmeccsek alkalmával a portugálok mindhárom találkozója döntetlen első félidőt hozott, a svédek háromból kétszer remiztek az első 45 percben. A döntőben is jöhet szerintünk ez az opció!

139. Houston - Colorado, Colorado jut tovább (2.29) - US Open Kupa, szerda 02:30

Bár a tengerentúli profi labdarúgó-bajnokság, az MLS a hétközben pihen, az amerikai kupa küzdelmei nem váratnak magukra, szerda hajnalban például a Houston Dynamo a Colorado Rapids együttesét fogadja. A bajnokságban egyik gárda sem kápráztatta el eddig a szurkolóit, hiszen a hazaiak 5-5-7-es mérleggel a Nyugati főcsoport 9., míg a vendégek a 2-9-6-os mutatóval a 10. helyét foglalják el. Egymás ellen viszont érdekes módon az utóbbi időben a Colorádónak áll a zászló, 11 meccset kell visszamenni az időben, hogy houstoni győzelemre leljük, az azt megelőző tíz találkozón hat Rapids-siker és négy döntetlen a mutató. Ez a statisztika számunkra elegendő, hogy bízzunk a vendégekben, szerintünk meglepetést szereznek majd, és továbbjutnak a legjobb nyolc közé.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!