<>

 
 
 
Megkezdődnek a BL-selejtezők, ahol az örmény bajnok sima sikerét várjuk. Az U21-es Eb-n a portugálokat favorizáljuk, Messiék meccse viszont nem hoz gólzáport.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Eb, BL és Copa América

Megkezdődnek a BL-selejtezők, ahol az örmény bajnok sima sikerét várjuk. Az U21-es Eb-n a portugálokat favorizáljuk, Messiék meccsében pedig simán benne van a gólváltás.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

101. Pjunyik Jereván - Folgore/Falciano, (0-1) 1 (1.30) - Bajnokok Ligája selejtező, 18:00

Az örmény együttes a San Marino-i gárdát látja vendégül. A túra semmiképpen sem ígérkezik könnyűnek, ugyanis az örmény elitalakulat magabiztosan gyűjtötte be ismét az arany érmet. A legtöbb gólt rúgta a bajnokságban, és a legkevesebbet kapta. Május végén ért véget a pontvadászat. A Folgore is május végén játszotta az utolsó tétmeccsét. A BL-selejtező első köréből egyértelműen az örmények továbbjutását várjuk, ehhez pedig az kell, hogy a Pyunik tetemes előnyt szerezzen az odavágón. Tippünk nagyon sima hazai, kettő-három lesz közte, az tuti!

131. Svédország - Portugália, Portugália nyeri az Eb-t (1.34) - U21 Eb döntő, 20:45

Elérkezett a döntő az U21-es Eb-n, melyet a B-csoport két továbbjutója vív egymással kedd este. A svédek 1-1-1 mérleggel jutottak tovább a csoportból, továbbjutásukat az olaszok legyőzésével alapozták meg. Az elődöntőben aztán meglepően könnyedén verték 4-1 arányban az előzetesen esélyesebbnek tartott dán csapatot. A portugálok veretlenül nyerték a csoportot: Angliát verték 1-0-ra, majd döntetlen az olaszok (0-0) és a svédek (1-1) ellen is. Az elődöntőben elképesztő helyzetkihasználással búcsúztatták könnyedén (5-0) a német csapatot.

A két együttes közös meccse a csoportban nem túl releváns, ugyanis az olasz-angol meccs alakulásának köszönhetően "kézen fogva" jutottak tovább mindketten a baráti 1-1-es eredménnyel. Most a döntőben viszont kiderül, mi a valós helyzet a két csapat erőviszonyát tekintve, az eddig mutatott játék alapján mi portugál tornagyőzelmet várunk.

158. Argentína - Paraguay, mindkét csapat szerez gólt (2.19) - Copa América elődöntő, szerda, 01:30

Elsőre talán meglepőnek tűnhet a tippünk a Copa América második elődöntőjére. Paraguayt kevesen várták a legjobb négy közé, ehhez képest vereség nélkül jutott el idáig. S ami legalább ilyen fontos: eddigi négy találkozóján mindig szerzett gólt. Argentína ellen rögtön kettőt, hiszen a nyitó körben Valdez és Barrios találtával egyenlítették ki a kétgólos hátrányt. Paraguay legutóbb a brazilok ellen is egalizált, majd megnyerte a 11-es párbajt.

Úgy véljük, Ramon Díaz, a paraguayiak argentin kapitánya újfent kiokoskodik valamit a honfitársai ellen, és Santa Cruzban, vagy az ugyancsak rutinos Nelson Valdezben ezúttal is benne lehet a gól. A túloldalon még nagyonn nevek rohamoznak majd (Di María, Agüero, Messi), és nem szabad elfelejteni, hogy a két válogatott mostanában nem kíméli egymást. A már említett 2-2 előtt 5-2-re, 3-1-re és 4-2-re győzött Argentína…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!