<>

 
 
 
Megkezdődnek a nemzetközi kupasorozatok selejtezői: az Európa-ligában a luxemburgi és az ír 4. találkozik egymással.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.68

Előnyt szerezhet idegenben az ír topcsapat

Megkezdődnek a nemzetközi kupasorozatok selejtezői: az Európa-ligában a luxemburgi és az ír 4. találkozik egymással.
Európa-liga selejtező
Progres Niederkorn - Shamrock Rovers
Kedd, 19:00 óra

A Niederkorn a 4. helyen zárta a luxemburgi pontvadászatot, El-indulását pedig annak köszönheti, hogy a Differdange már a kupasikerrel biztosította helyét a nemzetközi porondon. Nem verhetetlen csapatról van szó, saját közönsége előtt 9-2-2 sorral zárta a szezont. Érdekesség, hogy a 2012/13-as szezonban még a kiesés ellen harcolt, ezt követően viszont már a top5-ben végzett. Keretét a luxemburgi játékosok mellett francia, belga s portugál játékosok alkotják. Két gólerős francia támadójuk van, májusban sikerült egy belga élvonalat is megjárt támadót szerezniük.

Főtipp

Progres Niederkorn - Shamrock Rovers, döntetlen nélkül 2 (1.68)

Bátrabbaknak

116. Progres Niederkorn - Shamrock Rovers, 2 (2.15) - Tippmix

A Shamrock az ír élvonal előző szezonjának 4. helyén zárt, azonban a St. Patrick's kupasikerének köszönhetően ez is nemzetközi kupaindulást ért. Az aktuális ír szezon jelenleg is tart, ez pedig komoly előnyt jelenthet a vendégek számára, 18 meccs után 37 ponttal a 3. helyen állnak. A Shamrock a 2011/12-es Európa-liga szezonban a csoportkörbe jutott, ahonnan ugyan pont nélkül távozott, nem kimondott cél ennek megismétlése az idei sorozatban. A keret erős, elöl Drennan és Waters is gólerős, a támadó középpályán Miele pedig már 5 gólos.

Természetesen a Shamrock a párharc esélyese, azonban a vendég siker oddsa szépen elkezdett esni, 2.50-ről indulva már csak 2.15 körül kapható. Kérdés persze, hogy a Shamrock beéri-e egy döntetlennel, vagy mindenképp szeretne-e szűkös előnnyel fordulni. Véleményünk szerint az, hogy a vendégek meccsben vannak döntő tényező lehet, bátrabbaknak a sima 2-est, míg óvatosabbaknak a döntetlen nélküli 2-es fogadási opciót ajánlanánk.
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!