<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bekezdhet a címvédő Wimbledonban

A cseh játékos akár a végső győzelemre is esélyes lehet az angliai tornán, ahol az első fordulóban a holland Kiki Bertenst moshatja le a pályáról.
Női tenisztorna, Wimbledon
Kiki Bertens – Petra Kvitova
Kedd, 14:00 óra

Folyamatosan süllyed lefelé a ranglistán Kiki Bertens. A fiatal holland játékos pár éve még az első ötvenben volt, most már a százba sem fér be. A nagy tornákon nem tudott maradandót alkotni sosem és különösen füvön nem tud labdába „ütni”, hiszen Wimbledonban eddig egyetlen egyszer, még 2012-ben érte meg a második kört. Most is peches, hiszen a címvédő Petra Kvitovával kell összemérnie erejét. Elég egyoldalú küzdelemnek tűnik.

Kvitova ugyanis nemcsak sokkal jobb nála, de még alapos felkészülésen is túlvan. A Roland Garrosról való búcsú óta nem játszott tétmérkőzést, brutális edzésbe kezdett, hogy eséllyel szálljon harcba Wimbledonban és harmadjára is elhódítsa a trófeát. Kvitova füvön brutálisan erős, nagyon kevesen képesek csak megverni.

Tipp

Bertens - Kvitova, 18,5 játék alatt (1.80) - Tippmixpro

Kvitova szervái életveszélyesek, nem nagyon látjuk, hogy Bertens hogyan lesz majd képes megállítani, visszaütni őket. Szerintünk a cseh teniszező agresszíven nekiesik majd ellenfelének: vagyis nagyon gyorsan lerendezi ezt az első kört. Bertensnek nem sok pontot jósolunk erre a mérkőzésre.

 
 
  • 1feribadi2015június30.17:22ÚjVálasz

    Szegény kislányt 35 perc alatt hazaküldte Kvitova, úgy, hogy csak egy pontot engedett neki...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!