<>

 
 
 
Két csinos oddsal érkezünk a brazil élvonalból: az Atletico-Sao Paulo derbin nem esélytelen a gólzápor, a Gremio-Cruzeiro találkozó pedig pontosztozkodással zárulhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Brazil túrára indulunk

Két csinos oddsal érkezünk a brazil élvonalból: az Atletico-Sao Paulo derbin nem esélytelen a gólzápor, a Gremio-Cruzeiro találkozó pedig pontosztozkodással zárulhat.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

205. Atletico PR - Sao Paulo, 2.5 gól felett (1.94) - brazil bajnokság, csütörtök 03:00

A 3. látogat a 6. helyen állóhoz a brazil élvonal 10. fordulójában. Az Atletico tavaly a középmezőnyben végzett, idén viszont remekül kezdett, ám az utolsó három fordulóban képtelen volt nyerni. Télen egy kezdő támadója távozott, ezt leszámítva a keret nagyjából a tavalyi.

A Sao Paulo tavaly ezüstérmet szerzett, idén a bajnoki trófeára hajtana és ennek megfelelően ott is van a tabella élmezőnyében. Osorio mester eléggé erős kerettel dolgozhat, elég csak a támadósorban Pato vagy épp Luiz Fabiano nevét megemlíteni. Nincs túl jó passzban a gárda, a legutóbbi két fordulóban nem tudtak győzni. Mindkét támadósor egyelőre hatékony játékot mutat, ugyanakkor mindkét együttes védelme sebezhető és átlagban beszednek 1-1 gólt meccsenként. Ebben a felállásban és közel hasonló keretekkel 2-2-re végeztek a felek, ezen az oddson szerintünk megér egy próbát az over.

206. Gremio - Cruzeiro, X (3.20) - brazil bajnokság, csütörtök 03:00

A brazil labdarúgó bajnokság 10. fordulójának csütörtök hajnali mérkőzésén a Gremio a Cruzeirót fogadja. A hazaiak jól kezdték a pontvadászatot, hiszen 9 eddig lejátszott meccsükből ötöt megnyertek, kétszer megosztozkodtak aktuális ellenfelükkel a pontokon, s csupán kétszer kaptak ki, a megszerzett 17 pont pedig a tabella 5. helyéhez elegendő, de a második Atletico-MG is ugyanennyi egységgel rendelkezik, tapadnak tehát az élmezőnyre. A Cruzeirónál nem ennyire rózsás a helyzet, 3-1-5 a mutató, ami a táblázaton mindössze a 13. pozícióját jelenti. Az utóbbi idők egymás elleni mérlege viszont a vendégek mellett szól, legutóbb három csatájukból egyaránt a Cruzeiro került ki győztesen. Habár most idegenben merész lenne a vendég tipp a jó formában lévő hazaiak ellen, de egy döntetlent simán el tudunk képzelni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!