<>

 
 
 
A braziloknál javában tart a bajnokság. Az Atletico és a Coritiba csatáján gólzáporos hazai siker születhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Gólzáporos hazaira fogadunk Brazíliában

A braziloknál javában tart a bajnokság. Az Atletico és a Coritiba csatáján gólzáporos hazai siker születhet.
Brazil bajnokság
Atlético MG - Coritiba
Csütörtök, 02:00 óra

AZ Atletico Mineiro 9 fordulót követően a 2. helyen áll, 17 egységéből 10-et szerzett otthon (3-1-1). Egyetlen hazai vereségét a Cruzeirótól szenvedte el a fekete-fehér alakulat még június elején. Levir Culpi vezetőedző csapata jó formában van, két nyertes bajnoki van a hátuk mögött. Legutóbb a Joinville járt a Belo Horizonte-ban, és Eduardoék nem is hibáztak. Egy alapember visszatérhet a védelembe, miután a múlt héten letöltötte eltiltását.

A Coritiba az alsóházban áll jelenleg, a 18., tehát kieső pozícióban várja sorsa jobbra fordulását. Mindössze 7 pontot szerzett eddig Marquinhos Santos legénysége, idegenben az Atletico Paraniensénél remizett, ezen kívül mind a négy túráján megégett. Ugyanakkor mellettük szól, hogy egy pocsék szériát zártak le, hiszen az említett idegenbeli remit követően a Cruzeirót megverték otthon. Egy kezdp bekk letöltötte eltiltását, egy másik fontos csatár viszont méh nem lehet ott a pályán.

Főtipp

197. Atlético MG - Coritiba, 2.5 gól felett (1.60) - Tippmix

Melléktipp

193. Atlético MG - Coritiba, 1 (1.33) - Tippmix

Gólokat érzünk a mai ütközetben. A házigazda erősebb aktuális ellenfelénél, de a zöldek is bátor játékot nyújtanak mostanság. Három találatot összehoznak a csapatok, így a gyengén fizető hazai mellé tippünk: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!