<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Serena ellen mutathatja meg Babos Timi

A lehető legnehezebb feladatot kapta Babos Tímea: Serena Williams ellen kell helytállnia Wimbledonban. Szerintünk büszkén jön majd le a pályáról.
Női tenisztorna, Wimbledon
Babos Tímea - Serena Williams
Szerda, 17:15 óra

Először találkozik egyéniben a világelső Serena Williamsszel a világranglista 93. helyén álló Babos Tímea. A magyar teniszező tavaly párosban már találkozott az amerikaival és nem is vallott szégyent: a Williams-testvérpár csak három játszmában tudta kiejteni őt és Kristina Mladenovicsot. Szóval nem ismeretlen Babos előtt az amerikai, aki a vártnak megfelelően jutott tovább az első fordulóból. Igaz, a világranglista 113. orosz Margarita Gaszparjan ellen öt játékot bukni azért nem épp csúcsformáról árulkodik. 6:4, 6:1-el ment tovább Williams, csaknem másfél órát pályán volt.

Babos azért jobban megszenvedett, első játszmáját csak tiebreak-ben nyerte meg Petra Cetkovska ellen, a másodikat azért már könnyedebben, 6:3-ra húzta be. Ezzel bejutott a második körbe. Babosnak ez volt az első győzelme egyéniben egy Grand Slam-torna főtábláján, így érthetően kiváló hangulatban van. Nem mondjuk, hogy lenne esélye Serena ellen, de abban biztosak vagyunk, hogy nem fogja olcsón adni a bőrét és ha Gaszparjan tudott hozni öt pontot Williams ellen, akkor a füvön ügyesebb Babosnak is összejöhet ez a bravúr.

Főtipp

Babos - Williams, 16,5 játék felett (1.65) - Tippmixpro

Éppen ezért mi azt támogatjuk, hogy legalább 17 játék lesz a mérkőzésen és Babos Timi egy izgalmas meccset tud majd játszani Williamsszel. Mi mindenesetre már nagyon várjuk a találkozót.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!