<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: három tipp az El-selejtezőkből

Két hazai és egy vendégsikert szemeltünk ki az Európa-liga csütörtöki selejtezői közül: a Crvena és a Loki otthon, míg az Omonia idegenben győzhet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

024. Dinamo Batumi - Omonia Nicosia, 2 (1.68) - Európa-liga selejtező, 18:00

Csütörtökön megkezdődnek a második számú európai kupasorozat, az Európa-liga küzdelmei, az első forduló párosításai közül most a Dinamo Batumi és az Omonia Nicosia derbijét vizsgáljuk meg közelebbről. A grúzok megérdemelt pihenőjüket töltik, hiszen a hazai pontvadászat május 22-én véget ért. Remek szezon van egyébként a Batumi mögött, hiszen a 2. helyen zártak, ezzel vívták ki a jogot az El indulásra. A ciprusiak ezzel szemben csalódást keltő szezonon vannak túl, csupán a negyedikek lettek, így csak hajszálon múlt az európai porondon való szereplésük. Ettől függetlenül mindenképpen tapasztaltabb, rutinosabb gárdának véljük a vendégeket, hiszen többször szerepeltek már az Európa-ligában, sőt a Bl-ben is, a keretüket is erősebbnek tartjuk, így szerintünk győzni tudnak idegenben.

035. Debrecen - Sutjeska Niksic, 1 (1.43) - Európa-liga selejtező, 18:30

A DVSC az előző bajnokságban nem tudta megvédeni címét, és még a dobogóra sem állhatott fel. Végül a negyedik helyen végzett az OTP Bank Ligában. Otthon erős volt, idegenben gyenge. A nyáron eddig kisebb jövés-menés volt a piros-fehéreknél, a következő napokban és hetekben még biztosan erősít a debreceni együttes.

A montenegrói ezüstérmes sokági versenyben volt a Rudarral a bajnoki címért, ám végül be kellett érnie a második hellyel. Meglepő, hogy idegenben volt erősebb. A legtöbb gólt a Sutjeska szerezte a bajnokságban. Extra klasszis nincs a keretében, illene mindenképpen továbbjutnia a Debrecennek. Ehhez elengedhetetlen, hogy a Nagyerdőben előnyt szerezzenek Tiszáék, ami siikerülni is fog.

060. Crvena zvezda - Kairat Almaty, 1 (1.40) - Európa-liga selejtező, 20:45

A szerb 2. és a kazah 3. harcol egymással a továbbjutásért. A Crvena az előző szerb szezonban jól menetelt, stabilan zárt a 2. helyen, mindössze 7 pontra lemaradva a bajnok Partizan mögött. Otthon 11-3-1 sorral zárt, több gólerős csatára mellett a középpályán Lazovic is veszélyes. A Kairat hazája pontvadászatában az alapszakaszt még a 2. helyen zárta, ám a felsőházban végül csak a bronzérem jött össze. Idegenben bőven sebezhető volt: az alapszakaszban 5-2-4, míg a felsőházban 2-1-2 sort hozott össze vendégségben. A kazah csapatnak egyetlen előnye az lehet, hogy az aktuális pontvadászata jelenleg is tart, így meccsben van a csapat. A Crvena barátságos meccseket játszott, figyelemre méltó a Karpaty Lviv 4-1-es legyőzése. Veszélyesebb és stabilabb csapatnak érezzük a szerb együttest, így 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!