<>

 
 
 
A svéd élcsapat az idén csak szenvedő Vaasa vendégeként kezdi meg az El-selejtezőket és szerintünk ebben a felállásban sem kérdéses a győztes kiléte.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.58

Szenvedő finn csapatnál nyerhet az AIK

A svéd élcsapat az idén csak szenvedő finn Vaasa vendégeként kezdi meg az El-selejtezőket, és szerintünk ebben a felállásban sem kérdéses a győztes kiléte.
Európa-liga selejtező
Vaasa PS - AIK Stockholm
Csütörtök, 18:00 óra

A Vaasa csak nem akar magához térni. A fekete-fehérek 14 bajnokin csak 8 pontig jutottak, és noha néhány hete volt egy fellángolásuk, a legutóbbi két fellépésüket megint elbukták. Lemaradásuk egyre nagyobb, így egyértelműen kijelenthető: a brigád a bennmaradásért küzdhet csak az idén.

033. Vaasa PS - AIK Stockholm, 2 (1.58) - Tippmix

Az AIK a bajnokság féltávjához közeledve a 6., otthon parádés, idegenben azért sebezhető (0-4-2). A szünet előtt jó formát mutattak a sárgák, április vége óta mindössze egy mérkőzést veszítettek el, azt is a listavezető Göteborgnál. A kerete erős, Andreas Alm vezetőedzőnek lényegesen nagyobb a variációs lehetősége, mint kollégájának a Vaasa kispadján.

A két pontvadászat között érzékelhető a különbség, ráadásul az idén a Vaasa nagyon mély gödörben van. Az AIK noha nem félelmetes látogató, ma idegenben is előnyt szerez. Tippünk ennek megfelelően: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!