<>

 
 
 
A gibraltári kiscsapatnak hamar véget érhet az El-selejtező, a Slovan már idegenben eldöntheti a továbbjutás kérdését.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.46

Már az odavágón eldönthet mindent a Slovan

A gibraltári kiscsapatnak hamar véget érhet az El-selejtező, a Slovan már idegenben eldöntheti a továbbjutás kérdését.
Európa-liga selejtező
College Europa - Slovan Bratislava
Csütörtök, 19:30 óra

Bevalljuk férfiasan, hiába foglalkozunk napi szinten több órát sportfogadással, a College Europa FC-ről eleddig nem hallottunk. Mint kiderült, a gárda gibraltári, tavaly már megmérettetett a sorozatban, de akkor a Vaduz simán kiejtette. A zöld-feketék az idén is nekivágnak a sorozatnak, a mérkőzést a Victoria Stadiumban rendezik. Egy Egyenlítői-Ginea-i válogatott focistájuk is van a hírek szerint - hogy ez jót jelent, vagy rosszat, nem tudnánk megmondani.

046. College Europa - Slovan Bratislava, (1-0) 2 (1.46) - Tippmixpro

A Slovan tavaly a 3. helyet szerezte meg a szlovák bajnokságban, a pozsonyiaknak nem volt esélyük a Trencsén-Zsolna párossal szemben. A nyáron igyekeztek erősíteni, és a felkészülési mérkőzéseken eddig igazán szépen jöttek az eredmények, legutóbb például a Slavia Prágát verték idegenben magabiztosan.

A lelkes gibraltári alakulat ismét csak villámlátogatást tesz a nemzetközi kupaporondon, totálisan biztosak vagyunk abban, hogy a továbbjutás kérdése már ma eldől. Sima hendis vendég győzelmet várunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!