<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Wimbledon és norvég gólok

Csak szorzó alapján várunk meglepetést a wimbledoni tenisztornán Giraldo és Kudla meccsén. A Moldétól ugyanakkor gólgazdag mérkőzésre számítunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

077. S. Giraldo - D. Kudla, 1 (2.02) - férfi tenisz, Wimbledon, 16:30

Nagyon jó kis játékos Denis Kudla. Az amerikai játékos már okozott egy kisebb meglepetést, amikor öt játszmában kiejtette az uruguayi Cuevast az első körben. A második körben aztán a német Alexander Zverevet is elintézte négy játszmában. Most pedig a kolumbiai Satniago Giraldo ellen léphetne tovább, ám mi ebben már nem bíznánk annyira. Giraldo ugyanis nem véletlenül áll a világranglistán 45 hellyen Kudla előtt.

Nagyon jó teniszező, ezt bebizonyította az első körben Joao-Olavo Souza ellen is, amikor sima 3-0-val lépett túl rajta. A második körben pedig pihenhetett egyet, hiszen Nishikori sérülés miatt visszalépett, így játék nélkül jutott tovább a kolumbiai. A két játékos most találkozik először. A tapasztalat egyértelműen Giraldo mellett szól és az odds is van annyira jó, hogy megérje kockáztatni egyet.

104. Sarpsborg - Molde, 4 vagy több gól lesz (2.58) - norvég bajnokság, 19:00

A 9. fogadja az 5. helyen állót a norvég élvonal 15. fordulójának nyitómeccsén. A Molde címvédő, ennek ellenére nincs ott az élmezőnyben idén, ezt pedig elsősorban annak köszönheti, hogy képtelen tartósan jó teljesítményt nyújtani. A támadósor nagyon rendben van 31 lőtt góllal, viszont a védelem sebezhető és átlagban több, mint 1 gólt kap meccsenként. Három meccse nyeretlen, igaz a legutóbbi 5 fordulóban csak egyszer kapott ki. A Sarpsborg formája sem túl izmos: 4 forduló óta képtelen nyerni és ezalatt háromszor ki is kapott. Tipikus középcsapat, melyet 17-18-as gólkülönbsége is jól mutat. A Molde eddig 6, míg a Sarpsborg 4 olyan meccset játszott a szezonban, melyen legalább 4 gól született. Az egymás elleni csaták közt is megfigyelhetőek olyan derbik, amelyeken összejött a gólzápor. Mindkét oldalon várunk gólt/gólokat, szerintünk nem esélytelen a legalább 4 gólos fogadási opció!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!