<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Egy tenisz és két foci

Wimbledonban rangadót nyerhet Marin Cilic John Isner ellen, míg a Dundalk Írországban teheti ugyanezt a Drogheda otthonában. Ráadásként még az ír másodosztályba is ellátogatunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

076. M. Cilic - J. Isner, 1 (1.70) - férfi tenisztorna, Wimbledon, 12:30

Ötödik alkalommal találkozik Marin Cilic és John Isner, de először mérik össze erejüket füvön. Eddig mind a négy mérkőzést a horvát játékos nyerte és most sem látjuk, hogy miért támogassuk az amerikai Isnert. Cilic az első körben nagyon könnyen lépett tovább, a másodikban már megküzdött a luxemburgi Beranakisszal. Isner mindkét eddig mérkőzését 3-0-ra nyerte meg, de egyiken sem kellett megerőltetnie magát, Soeda és Ebden sem jegyzett teniszező. Cilic sokkal jobb füvön, 49 győzelemmel és 19 vereséggel. Isnernek szintén 19 veresége van, de csak 31 győzelme, jóval kevesebb a tapasztalata ezen a borításon. Nem lesz egyszerű mérkőzés Cilic számára, de szerintünk a horvát behúzza a győzelmet és továbbjut a következő körbe, még ha nem is sima három szettben.

106. Drogheda Utd. - Dundalk, 2 (1.25) - ír bajnokság, 21:05

A házigazda 21 pontjával a hatodik az ír első osztályban, a formája kimondottam jó, otthon viszont nem erős (3-2-3). A bajnok már most 44 pontnál jár, a Corkkal szemben egy győzelemnyi az előnye, és ráadásul van egy elmaradt meccse is. A fekete-fehérek idegenben veretlenek, hat győzelem mellett kétszer döntetleneztek. A Bohemianstól elszenvedett vereség óta kétszer nyertek. Hiába a United jó formája, a címvédő ellen ez kevés lesz, viszi a három pontot a vendéggárda.

113. Wexford Youths - Waterford Utd., 1 (1.32) - ír másodosztály, 21:00

Az első az utolsó ellen az ír második osztályban, a két csapat között 20 pont a differencia. A hazaiak 10-0-5-ös statisztikával rendelkeznek, otthon is kiszámíthatatlanok (4-0-3), de mostanában jó formát mutatnak, három mérkőzést nyertek zsinórban. A Waterford 10 pontjából csak hármat hozott idegenből, hatszor kikapott. Viszont ez a siker éppen ebben a felállásban jött nekik össze még március közepén. A csatársorral nagy bajok vannak, zsinórban negyedik találkozójukon nem találtak be. Ma sem nekik áll a zászló, a Wexford győz!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!