<>

 
 
 
Nagy kérdés, hogy mi lesz a bajnokkal... Szerintünk pénteken megindulnak felfelé a tabellán a Sarpsborg otthonában!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Vendéget húzunk a 102-es Tippmixmeccsen

Nagy kérdés, hogy mi lesz a bajnokkal... Szerintünk pénteken megindulnak felfelé a tabellán a Sarpsborg otthonában!
Norvég bajnokság
Sarpsborg - Molde
Péntek, 19:00 óra

A Sarpsborg 17 egységével a 9. helyet foglalja el a tabellán féltávhoz közeledve. A társaság otthon nem félelmetes (2-2-3), és nincsenek is jó passzban. Négy bajnoki óta nem nyertek, és a kupában is csak büntetőkkel léptek túl a Brannon. A keretben egy meghatározó középpályás eltiltott lesz, és ugyanebben a csapatrészben még hárman sérültek. Így azért nehéz lesz összeállítani a kezdőcsapatot.

102. Sarpsborg - Molde, 2 (1.65) - Tippmix

A Molde eddig árnyéka tavalyi önmagának, a bajnok csak az 5. 22 ponttal, lemaradása a Rosenborg mögött 11 egység. A kékek képtelenek ebben a kiírásban a kiegyensúlyozott teljesítményre, amikor már-már olybá tűnik, hogy elkapták a fonalat, rögtön becsúszik egy váratlan vereség. Legutóbb Tromsőben élték ezt át a fiúk. Azóta két iksz jött össze, rangadókon. Előbb a Valarengával otthon, majd Trondheimben. Ez utóbbi azért az értékes kategóriába tartozik. Vendégmérlege 2-2-3, tehát nem meggyőzőző. A kupában simán továbblépett, igaz, egy kiscsapat volt az ellenfele. Egy hétgólos támadója eltiltását tölti majd, és a csatársorban lesznek még hiányzók.

Egyik alakulat sincsen bombaformában, viszont a Molde erősebb kerettel rendelkezik, és ett ma be is bizonyítják a kékek. Szerintünk a pontok a bajnokhoz kerülnek, tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!