<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Wimbledoni meglepetés, svéd iksz

Caroline Wozniacki hiába kiemelt, szerintünk idő előtt búcsúzik a wimbledoni tornától egy fiatal olasz keze által. Svédországban viszont szerintünk nem jutnak döntésre a felek.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

150. C. Wozniacki - C. Giorgi, 2 (2.38) - női tenisz, Wimbledon, 12:30

Persze, Caroline Wozniacki kiváló játékos és világranglista ötödikként egyértelmű, hogy a mérkőzések többségén ő számít esélyesnek. Mi azonban ezúttal mégsem őt, hanem a fiatal olaszt, Camila Giorgit támogatjuk. Giorgi régóta ostromolja a legnagyobb tornákat, de az igazi áttörés még várat magára. Pedig többek között már Wozniackit is elverte néhányszor. Júniusban már fel is hívta magára a figyelmet, amikor megnyerte a hollandiai füves tornát. Aztán Eastbourne-ben hamar kizuhant, de ez inkább erősebbé tette: eddig wimbledonban még nem veszített szettet és ellenfeleinek mindössze 15 játékot engedett.

Wozniacki szintén könnyedén jutott tovább, de nagyon könnyű ellenfelekkel szemben. Ráadásul a meccseken úgy tűnt, hogy nincs száz százalékos formában, elképzelhető, hogy a sérülése, ami miatt fel kellett adnia az eastbourne-i tornát, még nem jött rendben teljesen. Giorgi kora ellenére nem tapasztalatlan, ráadásul tudja, hogyan győzze le a dánt fontos mérkőzésen. Behúzhatja a mérkőzést.

164. Atvidaberg - Halmstad, X (3.10) - svéd bajnokság, 16:00

Tipikus kiesési rangadót rendeznek a svéd bajnokság tizennegyedik fordulójában. A sereghajtó az utolsó előttit fogadja. A házigazda öt pontot gyűjtött eddig, a vendégek kilenc egységnél járnak. A bajnoki szünet előtt az Atvidaberg gyengélkedett, a Halmstad viszont jobban teljesített. 1-2-3, illetve 0-3-3 a két csapat vonatkozó statisztikája. A vendéglátónál lesznek hiányzók, eltiltás és sérülés is nehezíti a munkát, a Halmstad így egy pontra jó lehet a Kopparvallenben; más kérdés, hogy az mire lesz elegendő a végelszámolásnál...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!