<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Női tenisz, norvég és brazil foci

Angelique Kerber visszavághat májusi vereségéért, míg a norvég bajnokságban gólokra vadászunk. Estére pedig brazil bajnokit szúrtunk ki.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

151. G. Muguruza Blanco - A. Kerber, 2 (1.30) - női tenisz, Wimbledon, 12:30

Május 29-e óta nem kapott ki Angelique Kerber, azóta hét mérkőzést és egy kisebb tornát nyert. Azon a májusi mérkőzésen azonban – amely a Roland Garros harmadik körében történt – éppen Garbine Muguruza Blanco állta útját. Most is a spanyol ellen kell megkísérelni a továbbjutást. A német játékos tehát mint említettük kirobbanó formában van. Eddigi wimbledoni meccsein is bemutatta, hogy mit tud. Muguruza viszont már nem volt olyan meggyőző. Ahhoz mindenképpen erős, hogy megszorongassa Kerbert, de szerintünk ezúttal elmarad a meglepetés és az esélyesebb játékos lép tovább a következő körbe.

159. Start - Stabaek, 2.5 gól felett (1.52) - norvég bajnokság, 15:30

A 10. fogadja a 2. helyen állót a norvég élvonal 15. játéknapján. A Start 16 pontjával középcsapat kiszámíthatatlan formával, így pl. legutóbbi 5 találkozójából 2-1-2 sort hozott össze. A támadósor nem rossz, 14 meccsen 21 gólt lőtt, viszont a védelem már 23 kapott gólnál tart... Otthon is vegyesen teljesít 3-1-3 sorával és 12-10-es gólkülönbségével. A Stabaek 30 pontjával stabilan tartja magát az élbolyban és csupán 3 egységgel van lemaradva az éllovas Rosenborg mögött. A forma pazar, négy forduló óta nem talált legyőzőre. A támadósor 26 lőtt góllal itt sem rossz, a védelem viszont rendre beszed 1-1 gólt meccsenként. Egymás elleni meccseiken rendre nem unatkoznak a drukkerek, 2007-ben vívtak utoljára olyan meccset, melyen ne született volna legalább 3 találat, azóta 11 meccsen mindig jött legalább a 3 gól. Nem lesz ez másképp szombat délután sem.

181. Coritiba - Joinville, 1 (1.60) - brazil bajnokság, 20:00

A sereghajtóhoz látogat az utolsó előtt helyen álló a brazil élvonal 11. fordulójában. A Coritiba mindössze 7 pontig jutott eddig, legutóbbi 5 meccsén 4 pontot szerzett és a 7-14-es gólkülönbség sem túl bizalomgerjesztő... Az eddigi 7 pontjából hatot viszont saját közönsége előtt zsebelt be, a Gremio és a Cruzeiro csapatait gyűrték le. Tavaly is a hátsó régióhoz tartozott a csapat, viszont remek hajrájának köszönhetően nem kellett tartania a kieséstől. A Joinville újonc, tavaly megnyerte a másodosztályt, idén pedig meg szeretne ragadni az élvonalban. Eddigi teljesítményét elnézve viszont ez nehéz lesz: 10 kör alatt csupán 4 pontot szerzett, vendégként pedig mind az 5 találkozóját elveszítette és csupán 1 gólt lőtt ezalatt... Egy 12 gólos támadója távozott és a keret jelentősen átalakult a feljutást követően, talán ennek köszönhető az eddigi rémes teljesítmény. Mindkét csapat gyenge szezonrajton van túl, azonban a Coritiba csapatában (pláne hazai környezetben) több fantáziát látunk, így 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!