<>

 
 
 
A svéd rangadón két gólerős csapat találkozik egymással a Norrköping és a Malmö személyében, így gólváltást várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Gólokra fogadunk a 172-es Tippmixmeccsen

A svéd rangadón két gólerős csapat találkozik egymással a Norrköping és a Malmö személyében, így gólváltást várunk.
Svéd bajnokság
Norrköping - FF Malmö
Szombat, 18:00 óra

A svéd első osztály 14. fordulójának rangadóját Norrköpingben rendezik. Kevesen gondolták volna, hogy a házigazda várja majd kedvezőbb pozícióból a folytatást a féltávhoz közeledve. A fehér-kékek a dobogón töltötték a szünetet, 27 egységükhöz 5-1-1-es, impozáns hazai mutató társul. Kujovicék a gyengébb rajt után nagyon belelendültek, és veretlenségüket már április 20-a óta őrzik. A leállás alatt észt alakulatokkal vívott barátságos mérkőzéseket a Norrköping, és nyerte ezeket is. A keretben a hírek szerint nincs friss sérült, és eltiltottja sem lesz a brigádnak.

A Malmö a 4. 25 ponttal, a listavezető Göteborg 7-tel ment el tőle. A kékek a májust rontották el nagyon, akkor becsúszott két vereség és egy iksz, azóta és annak előtte viszonylag egyenletes teljesítményt nyújtottak Rosenbergék. Idegenben 3-2-1-es a mérlegük, 13 rúgott gólra 9-et kaptak. És összességében is eseménydús mérkőzéseket vívnak Bergeték, az over/under mutatójuk 10/3. A bajnoki szünet előtt nem bírtak otthon a Djurgardennel, az a két pont is hiányozhat majd a végelszámolásnál. Eltiltottjuk nem lesz, az elsőszámú gólgyárosuk edzéseket hagyott ki, a jobb bekk pedig sérült. Egy fontos irányító visszatért a múlt hónap elején, ma már kezdő lehet.

Tipp: Norrköping - FF Malmö, mindkét csapat szerez gólt (1.55) - Tippmixpro

A legszimpatikusabb opció számunkra a gólváltás: kellő érték van ebben a lehetőségben!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!