<>

 
 
 
A bennmaradásra hajtó Örebro az idén meglehetősen acélosnak tűnő Djurgarden otthonába látogat és nem sok jót jósolunk számukra...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Fix 1-est húzunk erre a Tippmixmeccsre

A bennmaradásra hajtó Örebro az idén meglehetősen acélosnak tűnő Djurgarden otthonába látogat - nem sok jót jósolunk számára...
Svéd bajnokság
Djurgarden - Örebro
Szombat, 16:00 óra

A csaknem egy hónapos szünet előtt jól szerepelt mindkét alakulat, noha céljaik alapjaiban mások. A házigazda a dobogóra hajt, nem is áll rosszul a szénája, hiszen 23 pontja van, a 3. helytől 4 egység választja mindössze el. A Tele2 Arénában lehetne ütősebb is a sötétkék sereg (3-2-1). Mushekwiék eddigi teljesítménye meglehetősen kiszámítható: a gyenge rajt után hatot nyertek zsinórban, majd négyet remiztek. Jó hír a drukkereknek, hogy nincs sérült a keretben.

Az Örebrö 11 egységgel a 14., osztályozós helyen áll, a legrosszabb csatársor az övé, és idegenben felettébb tisztelettudó (0-2-4). A bajnoki szünet nem jött jókor Yasinéknak, hiszen öt mérkőzésen maradtak veretlenek, igaz, négy alkalommal otthon futballozhattak a fiúk. A keretnél nincs eltiltott és sérült sem.

168. Djurgarden - Örebro, 1 (1.55) - Tippmix

A Djurgarden az idén eddig kellemes meglepetéssel szolgál, és ma tovább növelheti pontjainak a számát. Mondjuk hárommal... Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!