<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: négy meccsel támadunk

A hét utolsó napján szép csokrot tudtunk összegyűjteni a tippekből: lesz itt brazil, norvég és finn foci is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

220. Bodö/Glimt – Rosenborg, 2.5 gól felett (1.40) - norvég bajnokság, 20:00

A kiesés elől menekülő hazaiaknak 11–3, a listavezető vendégeknek pedig 10–4 a +2,5-es felett-alatt statisztikája. A sárga-feketék a tizenötödik helyen állnak, a múlt heti meglepetés győzelmük (Valarenga ellen idegenben 1–2) arra volt elegendő, hogy elmozduljanak az utolsó helyről, de továbbra is kieső pozícióban vannak. Otthon két győzelem és öt vereség, valamint 13–18-as gólkülönbség van a nevük mellett. A Rosenborg hétközben idegenben szerzett előnyt az EL-ben, a bajnokságban 33 pontnál jár, idegenben erős (6-0-1), és a legtöbb gólt rúgta eddig. Ma is a gólokban van a legnagyobb érték, a +2.5 simán jön!

225. Ranheim - Asane, 1 (1.53) - norvég másodosztály, 18:00

A 12. fogadja a 11. helyen állót a norvég második vonal vasárnap esti meccsén. A Ranheim tavaly még épphogy lemaradt az osztályozóról, idén viszont borzalmas rajtot vett. Az utóbbi időben azonban életjeleket mutat, a legutóbbi három fordulóban 7 pontot gyűjtött és veretlen maradt, hazai környezetben 2 sima győzelmet könyvelhetett el. Az Asane a harmadosztályból érkezett, vélhetően a hátsó régió tagja lesz és a kiesés ellen küzd majd. Az eddigi 16 pont nem rossz eredmény, vendégként 2-2-3 sorral áll, gondjai leginkább hátul vannak, nagyon sok gólt kap a csapat. Márpedig a Ranheim az utóbbi fordulók során ráérzett a hatékony játékra, az újonc legyőzése odahaza kötelező feladat számára annak érdekében, hogy tovább kapaszkodjon a tabellán.

230. Sao Paulo - Fluminense, 1 (1.70) - brazil bajnokság, 21:00

A tavalyi ezüstérmes Sao Paulo immáron 3 forduló óta nyeretlen és elkezdett süllyedni a tabellán, immáron 5 pontra van az éllovastól. Az Atletico PR otthonában még elfogadható a 2-1-es vereség, azonban az Avait hazai pályán illett volna verni (1-1), a Palmeiras vendégeként pedig elfogadhatatlan a 0-4-es zakó... Pedig a keretre idén sem lehet panasz, elég csak a csatársorban Pato vagy Luis Fabiano nevét említeni. Otthon gólerős és 4-1-0 sorával nem is áll rosszul saját közönsége előtt.

A Fluminense jelenleg 20 pontos, így ott van a tabella élmezőnyében, ráadásul zsinórban 3 meccse veretlen. Otthonról kimozdulva azért nem legyőzhetetlen, eddig 2-0-2 mérleg jött össze vendégként. Fred 8 meccs alatt 4 gólt szerzett, de a támadó középpályán Vinicius is gólerős (9/3). A Sao Paulo otthonában viszont nem lesz könnyű dolguk, Patoéknak lassan ki kell mászni a gödörből és bár a Fluminense erős ellenfél, összejöhet a hazai győzelem!

234. Mariehamn – Ilves, 1 (1.50) - finn bajnokság, 17:30

A házigazda 25 pontos, amivel az ötödik helyen áll jelenleg, de még a dobogóra is odaérhet. Sokat ikszel, és otthon nagyon masszív (3-3-2). A formája lehetne jobb is, négy bajnoki óta nem győzött. Az Ilves a bennmaradásért küzd, jelenleg osztályozós helyen áll, 12 pontja van, idegenben gyenge (1-0-7). Két vereség után pontot szerzett a bajnokkal szemben, igaz, hazai környezetben. Ma ez nem sikerül neki, a Mariehamn nyer.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!