<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Nyeretjük a megàllíthatatlan Göteborgot

Az idèn megàllíthatatlannak tűnő Göteborg a kiesőjelölt ellen is begyűjtheti a 3 pontot.
Svéd bajnokság
Sundsvall - Göteborg
Vasárnap, 17:30 óra

A házigazdának nem áll jól a szénája, 12 egységgel a 13. pozícióból várják a soros fordulót. Az újonc otthon tragikus, 0-2-4-es mérleghez 3-10-es gólkülönbség társul, tehát a támadósorral komoly bajok vannak. A leállás előtt ikszeltek otthon a Kalmarral. A védelemben és a középpályán is lesznek hiányzók.

208. Sundsvall - Göteborg, 2 (1.70) - Tippmix

A Göteborg vezeti a svéd bajnokságot, 32 pontja van, idegenben veretlen (5-1-0), előnye már 5 egység az Elfsborggal szemben. Vibéék formája nagyszerű volt a bajnoki szünet előtt, és jó hír, hogy nincs friss sérült a keretben és egy eltiltott is visszatérhet.

A Sundsvall több mint 10 éve tudta legutóbb legyőzni a Göteborgot. Ma sem látunk erre esélyt, sőt, a pontszerzés sem jön össze a házigazdának. Tippünk ennek megfelelően 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!